https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Murski Soboti potekala regijska slovesnost ob 30-letnici samostojne države

25.06.2021 ob 0:00  

Danes je na Slovenski ulici v Murski Soboti potekala regijska slovesnost ob 30-letnici samostojne države.

 

Slavnostni govornik je bil župan Mestne občine Murska Sobota dr. Aleksander Jevšek, ki se je ob tej priložnosti zahvalil vsem, ki so sodelovali v osamosvojitveni vojni in bili pripravljeni za domovino darovati svoja življenja.

V kulturnem programu je nastopila Prekmurska godba Bakovci s tolkalno skupino Murska Percussion Ensemble in vokalistko Tjašo Cigut. 

Po slovesnosti je sledila pogostitev ob upoštevanju epidemioloških ukrepov. 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.06.2021 ob 21:44 gost

      Tako se dela za rojstni dan Slovenije. Kam so vabljeni Slovenci Nej pa tujci. Kajti v Ljubljani je na proslavo za spomin za osamosvojitev Slovenije vabljena smetana keri,,,, Januš grozni,,, liže rit. Niso pa dobrodošli Slovenci keri so se za to državo kero si,,, maršal tvitu,, lasti za svojo. Za kero je Nej mrdno ko je bilo potrebno edino da je prodal orožje zkerim je bilo posledično povzročena genocib nad ljudmi Bosne, Vukovar, Knina itd.

      22 17 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.06.2021 ob 21:58 gost

      Kjer se pojavi Januš grozni nastanejo problemi. Edino ko liže Orbanu ta zadnjo ne.

      16 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      25.06.2021 ob 22:21 proti vladi gost

      24ur.com/novice/slovenija/alternativna-proslava-protestniki-napolnili-italijanski-trg

      3 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      25.06.2021 ob 22:26 gost

      Pa od kake samostojnosti vi to.A smo samostojni?.Ne nismo smo pod okriljem evropske unije. In zakaj je tako zato,ker se sami niti posrati ne znamo,seveda mislim tiste,ki nam vladajo od osamosvojitve naprej. Vse tovarne ste po domače povedano pojebali,spokradli in nihče nič kriv nihče ni bil zato niti eno uro v priporu.Nakradli iz firm in okradli delavce in potem spizdili narazen in končana zgodba.Tako deluje sistem v Sloveniji.

      25 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.06.2021 ob 23:49 gost

        Saj v Ljubljani levičarji sploh ne praznujejo 30let samostojne Slovenije,ampak danes je za njih dan protestov.V Murski si tega levičarji ne smejo dovoliti,zato je bila proslava na mestu in moram pohvaliti župana MOMS.

        12 9 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      25.06.2021 ob 22:48 gost

      JANEZ JANŠA JE ZAKON.Drugič bo vodil EU.Kolikokrat so to funkcijo opravljali levuharji - - - socialsti - komunisti ???????????

      23 21 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.06.2021 ob 7:59 gost

        Če bi imel kaj pameti, bi vedel, da je to namšljeno vodenje EU ( v resnici EU vodijo Nemci in Meklova ) vnaprej določeno po državah. Janša bo navidezno vodil EU zato, ke je Slovenija na vrsti za to navidezno vodenje, ne p zato, ker bi si Janša zaradi svojih kvalitet to zaslužil.

        12 8 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      26.06.2021 ob 0:56 Bučko gost

      Tudi v Ljubljani so bili povabljeni vsi SLOVENCI, zato ne lažite!

      11 16 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      26.06.2021 ob 5:32 Čergoli gost

      Zdaj pa objektivna primerjava med nekoč in danes!!! Kje smo danes? V GLOBOKI REVŠĆINI, KI SE ŠE KAR POGLABLJA IN JI ni videti konca. Kaj imamo? Diktatorja usranega, smrdečega jasharsija- šipca - šimpanza.

      14 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      26.06.2021 ob 5:34 Čergoli gost

      Zdaj pa objektivna primerjava med nekoč in danes!!! Kje smo danes? V GLOBOKI REVŠĆINI, KI SE ŠE KAR POGLABLJA IN JI ni videti konca. Kaj imamo? Diktatorja usranega, smrdečega jasharsija- šipca - šimpanza.

      14 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      26.06.2021 ob 6:11 gost

      ,,, Januš grozni,,, si je naredil proslavo za svoje izbrance kamor Slovenci drugorazredni niso bili vabljeni pa tudi nezaželeni. Vse pa plačajo ti isti drugorazredni Slovenci se pravi davkoplacevalci. Tako razkošje si je privoščil njegov učitelj,,,, adek hitljer,, ko se je zavihtel na vrh Nemčije z lažmi in prevarami in nasiljem nad svojim narodom. Po isti poti pluje barka,,,, maršala tvituja,,, laž, korupcija, nezakonito ustrahovanje Slovencev in zapiranje, vsi so krivi za ve samo on za nič. To je demokracija SDS buziji kukavic pizdekov lažnivcev prevarantov, kradljivcev, itd.

      16 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.06.2021 ob 7:10 kilonja gost

        drugorazredni ste si proslavo naredili znova pšo svoje, debili levi ki razdirate narod, nenehno na ulicah in preko spleta delate hiperkrizijo ki je sploh ni, netite sovraštvo, prirejate svoje alternativne proslave, pa kdo ste vi ? Ste vi glas Slovenije ? Ne, ste glas užaljenih razvajenih levičarskih avtokratov ki bi na vso silo radi na oblast .Vse kar očitate desnici ste sami, poglejte samo svoja obnašanja na protestih in takšni ljudje se imate za boljše ? Za bruhat, ko je Janša želel v videou Evropskemu parlamentu predstavit kdo v resnici ste, pa tega vaši ki jim ližete rit, niso dovolili , zelo demokratično. Greste se lov na čarovnice , v srednjem veku ste . Na ulicah ni nikogar ki bi zmerjal vas, vas žalil, pljuval po vas itd.ste samo vi, ki ne prenesete dejstva da niste na oblasti, sami pa nesposobni zdržati skupaj na oblasti 2 leti , da ne govorim o tem da bi za tujce naredili več kot za SLovenca in za tiste na socialnih podporah, denar pa pada z lufta kaj ne ? Vi ne veste koliko je 1 + 1, vas druži samo sovraštvo do JJ, čeprav 90 % antijanšistov ne ve povedati kaj konkretno mu je Janša storil da ga ne mara .

        12 12 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.06.2021 ob 8:24 gost

        Kilonja, Janša ( + njegova vlada ) je veliko študentom vzel štipendije, veliko upokojencem zaslužene pokojnine ( Ustavno sodišče je te pokojnine vnilo, a medtem je precej upokojencev umrlo brez svoje zaslužene pokojnine, zamrznil plače in napredovanja v javnem sektorju, zamrznil pokojnine ( tudi meni ), ukinil upokojencem dodate za rekreacijo ( tudi meni ), novim upokojencem po .1.1.2013 določl sramotno nizko pokojnino za 40 let dela v višini 57 % plače, napravil bančno luknjo in tajkune, poceni za dobiž razprdal neka najboljših slovenskih podjetij, v letih 2004 - 2008 zadolžil državo za več kot 20 milijard, v svoje zadnjem vladanju je v 15-ih mesecih zadolžil državo za 8 milijard evrov, v državnem proračuna napravil za 4 milijarde evrov minusa,....................................................................................................Nismo vsi zabitikot si ti, da tega ne vidiš al si pa lopov, ki tega ne smeš videti in vedeti ter aradi plačila in funkcije pišeš hval Janši in žališ vse, ki niso njegovi. Marš smrduhar. Smrdiš bolj od greznice.

        8 13 Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      26.06.2021 ob 7:17 kilonja gost

      Luzerji levi, ob vseh izmišljenih aferah, s pomočjo največjih medijev v Sloveniji, s tožarjenjem evropskim medijem in buzerantom z vašimi izmišljenimi zgodbicami, vam ni uspelo zrušiti vlade JJ do prevzema predsedovanja EU . Bolniki komunajzerski histerični ste si zabili avtogol, nesposobni ste kot ste tudi dokazali pri zadnjem vladanju . Samo populistične izjave vas držijo skupaj, populizem proti JJ .

      12 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      26.06.2021 ob 7:29 gost

      ZAKAJ JEVŠEK IMA VSELEJ RDEČO KRAVATO ???

      3 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      26.06.2021 ob 7:31 gost

      ,,, klonjaš,,, karči,,, hlapci,,, janusa groznuga,, Adeka 2,,,,resnica je boleča stvar kero ne morete izbrisati in si jo v tazadjno potisniti. Buziji cerkveni debili ki se skrivate za družinami vsi ste pa buzij keri vlakec vozite in se z pozegnjanim kokainom krepite.

      11 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.06.2021 ob 7:35 kilonja gost

        Vemo kdo so buziji in tega tudi ne skrivate levuharji...Nizozemci so vam vzor, ki so pred leti želeli legalizirati spolne odnose z 12 let starimi otroci !! Bolniki sprevrženi . Vsak ki ima kanček pameti in zdravega razuma ve da homoseksualni odnos ni in ne more biti enakovreden heteroseksualnemu, če ne drfugače vprašaj mati naravo, preprosto..vagina + vagina = otrok ? Ali pa penis * anus = otrok ? Bo ti narava sama povedala . Vsa čast Madžarom, Poljakom in naši vladi ki si upajo javno upreti kapitalističnim sprevrženim praksam ! In ko drugačnim rečeš NE, pokažejo svoj pravi mavrični obraz, ki je v bistvu črn.

        10 9 Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      26.06.2021 ob 7:31 kilonja gost

      hijene leve komaj čakajo da pridejo na oblast, potem bodo glupemu narodu znova prodali zgodbo da je treba davke zvišat ker bo treba vračati Janševe dolgove, vse levuharske ovce bodo kimale zvesto, potem sledi dvigovanje davkov in graciozno polnjenje žepov levih smradov na račun naivnih ljudi .To zgodbo smo že enkrat doživeli in potem levuharji vlečejo te davke in klestenje plač do onemoglosti, banda pokvarjena . Delavcem so nižali plače po svetovni recesiji, nevladnim organizacijam pa izplačevali stoptine milijonov, na račun obdavčitve državljanov .

      8 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.06.2021 ob 8:37 gost

        ZUJF in ZPIZ - 2 je delo Janše in njegove vlade. Smrduhar Janšev ne laži več, ker ljudje vemo kaj kdo dela v Sloveniji. Laho pa kamot greš na Novo24TV. Tam boš med svojimi in manj pametnimi, tam lahko na veliko lažeš in hvališ Janšo. Mi na tem portalu smo prepametni zate in poznamo zgodovino Slovenije.

        10 9 Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      26.06.2021 ob 7:46 kilonja gost

      V napadu z nožem v bavarskem mestu Würzburg so bili ubiti trije ljudje, še več pa jih je bilo ranjenih. Napada je osumljen 24-letni Somalijec, ki ga je policija obvladala in aretirala. Moški se je zdravil v psihiatrični bolnišnici. To podpirajo pripadniki Slovenske Levice in simpatiziranja s temi bolniki ki sejejo smrt v Evropi, niti ne skrivate !

      10 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.06.2021 ob 18:02 karči gost

        očitno tudi bi to radi videli v naši domovini,zato levičarjem ne smemo dovolit,da bi se vmešavali v politiko in v Vlado JJ,o tem mora odločati narod ne pa poslanci SD,LEVICE in Stranka LMŠ.

        6 2 Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      26.06.2021 ob 8:50 kilonja gost

      ZUJF in ZPIZ - 2 je delo Janše in njegove vlade. ...gvse kar naštevaš so navadne levuharske nebuloze...vsi ki se spoznamo malo na politiko vemo da bi isto morale storiti leve vlade, ki mimogrede za Janšo niso odpravile nobenih omenjenih posegov, nazadnje komaj Šarac, pa še to populistično . Tako da bla bla bla, ko je treba reze delati prepustite Janši umazana dela, vi pa si na račun tega s pomočjo medijev utirate pot do zmage na volitvah naslednjih . Vse že videno in doživeto, leve pravljice za njihove zveste vernike .

      5 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      26.06.2021 ob 12:01 gost

      Vej pa penzije je znižo tvoj profešur , tvoj strokovnjak Pahorjev , najslabša vlada v zgodovini države , seveda spet levojajčniki , totalni nesposobneži , pa Iskrine števce ne pozabi omeniti lolek zabiti.

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.06.2021 ob 13:44 gost

        Še en Janšev cucek, ki nima pojma o dogajanjih v Sloveniji, je pa med najbolj glasnimi lažnivci na portalu. ZPIZ - 2 je napisal minister Vizjak, sprejela pa Janševa vlada in večinoma desni poslanci v parlamentu leta 2012. Med njimi so bili Jožef Horvat, Franc Jurša, Alenka Bratušek, .................... Pahor in Svetlik pa nikoli nist bila in ne bosta moja. Phor bi moral bit v zaporu, ne pa 2x predsednik države ( TEŠ 6 skupaj z Janšo, ogromn9 zaolžil državo,, dijakom vzel otroške doklade, ........................ ). Desnuhar, vs imaš na Googlu, a si preveč zabit, da bi to pogledal, ker se potem to ne bi skladalo s tvojimi lažmi. Smrdiš, močno smrdiš.

        4 7 Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      26.06.2021 ob 13:57 gost

      Portal Pomurec.com omogoča primitivne in vulgarne komentarje, kakršnih zlepa ne zasledimo v drugih slovenskih medijh. Pomurec.com postaja tako prava sramota za Mursko Soboto in Pomurje.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      27.06.2021 ob 8:31 Komunajzar šalabajzar gost

      Rdečuharji bodo pa Putina k ruski kapelici na Vršič povabili

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      01.02.2022 ob 15:31 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.