https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Magyar, Ljoljo in Rečnik zasadili drevo prijateljstva

30.06.2021 ob 13:00  

Župan Občine Lendava Janez Magyar, predsednik uprave Leka d.d. in Novartisa v Sloveniji Robert Ljoljo ter dr. Simon Rečnik, direktor Trdnih izdelkov Lendava, so danes na lendavski lokaciji Leka skupaj zasadili drevo prijateljstva ob 25-letnici Novartisa in začetku delovanja Zelenega tima.

Drevo prijateljstva je zaposlenim podaril župan ob začetku delovanja t. i. Zelenega tima (Green team), skupine motiviranih zaposlenih, ki spodbujajo zelene predloge in krepijo okoljsko zavedanje. Ob 25-letnici Novartisa pa so na lokaciji posadili še osem novih dreves.

Kot so poudarili, prizadevanja za odgovorno rabo naravnih virov povezujejo zaposlene in izboljšujejo skupnosti. »Ponosni smo, da se Novartis uvršča med okoljsko odgovorna mednarodna farmacevtska podjetja in k uresničevanju ambicioznih okoljskih ciljev se zavezujemo tudi v prihodnje,« je izpostavil Robert Ljoljo.

Višjo proizvodnjo na lokaciji so v preteklem letu dosegli s 5,8-odstotno nižjo porabo vode in brez dodatnih izpustov CO2. V Novartisu načrtujejo, da bodo ničelne emisije toplogrednih plinov uresničili že do leta 2030 in sočasno dosegli tudi nevtralno rabo vode ter plastike.

Tudi kultura trajnosti, zlasti raznolikosti in vključenosti, je eden od številnih razlogov, da je Novartis v Sloveniji v začetku leta osvojil mednarodni naziv »Top employer«. Ob letošnjem prvem četrtletju je presegel število 5000 zaposlenih, v občini Lendava pa je z več kot 700 zaposlenimi največji zaposlovalec.

Vir:Lek

Foto: FB Občina Lendava

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.06.2021 ob 17:56 gost

      Je San šteu kupiti madžarski slovar pa ga nemrem dobiti. Prosim,,,, janusa groznuga,,, da nam nabavi slovarje madžarske če nas je že prodati vedel Madžaron.

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.07.2021 ob 6:37 Tuti gost

        Pa dobro kaj si ti za enega klovna? En pameten zapis od tebe nisem zasledil. Taka podebiljenost pride z leti, ali si se že tako bebasto rodil?

        4 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      30.06.2021 ob 19:03 turist gost

      nekoč so lopate zasadili, ko se je začela kakšna fanrika graditi

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.07.2021 ob 14:21 Lendavski nadvojvoda(original) gost

        Bimbo,ne "fanrika",fabrika.Sicer pa je polno zgrajenega,pa se še gradi.Tudi dreves je polno,pa še več jih bo.

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      02.07.2021 ob 19:17 Magyarorszag gost

      Janosz Magyar bode drugo leto sadija drevo žalosti gda nede više župan Lendva. Niti v bližina Janša svet stranka nije prišel.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      01.02.2022 ob 16:17 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.