https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Samo Budna & Bend odprli Radgonsko poletje

Gornja Radgona, 03.07.2021 ob 13:00  

To soboto se je v Gornji Radgoni začel festival Radgonsko poletje 2021. Tekom poletja se bo na odru Mladinskega centra Gornja Radgona zvrstilo šest različnih glasbenih večerov. Čast otvoritve je pripadla Samu Budni & Bendu. Radgonsko publiko pa so pred njimi ogreli Štefan Kovač Marko Banda.


Samo, ki je izjemen vokalist in violinist ter glasbenik nasploh, je že četrt stoletja prisoten na glasbenem področju, med drugim tudi kot dolgoletni sodelavec Vlada Kreslina, vsem pa je zagotovo najbolj ostal v spominu kot vodja zasedbe Posodi mi jürja. Nato je uspešno glasbeno pot nadaljeval sam in okrog sebe zbral odlične glasbenike, s katerimi na koncertih nastopa kot Samo Budna & Band.

ŠKM banda se giblje v post-jazzu, a po novem v ospredje postavlja agresivnejši pristop h komponiranju, igriv preplet kitarskega šuma in mogočnih zvočnih zidov. Za sladokusce!

Več fotografij v spodnji galeriji…

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.07.2021 ob 13:19 gost

      SRANJE, VELIKO SRANJE.

      5 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.07.2021 ob 14:04 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Kaj,ustašev ni bilo?

      6 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.07.2021 ob 22:15 gost

      Zalokani Budna še hrope…majmun zapiti

      2 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      03.07.2021 ob 22:32 gost

      Svira on kurcu ..debil prepotenten

      2 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      05.07.2021 ob 8:44 gost

      Portal Pomurec.com omogoča primitivne in vulgarne komentarje, kakršnih zlepa ne zasledimo v drugih slovenskih medijh. Pomurec.com postaja tako prava sramota za Mursko Soboto in Pomurje.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      01.02.2022 ob 16:38 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.