https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Martin Strel za 30 let Slovenije preplaval 30 kilometrov Mure

Gornja Radgona, 04.07.2021 ob 6:05  

Slovenski ultramaratonec Martin Strel je tretjega julija, za 30. obletnico Slovenije, preplaval 30 kilometrov reke Mure na relaciji Ceršak - Gornja Radgona. 


Ko je Strel priplaval v Gornjo Radgono na razgledno ploščad ob Muri pred Mostom prijateljstva, ga je pričakalo veliko občinstvo, za to gesto pa so mu podarili tudi Zlato Radgonsko penino in bele golobice.

Strel naslednje leto načrtuje velik podvig, preplavati namerava okrog sveta. Projekt bo pričel naslednje leto marca.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.07.2021 ob 8:45 gost

      Ne ga srat s tem starčkom. Preplaval bo okoli sveta na ladji in par sto metrov v morju, ko ga bodo slikali in snemali. V te pravljice verjamejo pijanci in norci. Tudi v to plavanje po celotni dolžini ne verjamem ( čeprav ga je nosil tok reke ). Dobro pa pije ta vaš " junak ".

      13 24 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.07.2021 ob 15:13 gost

        Df, nekaj takega kot takrat ko je komunajzar Borut Pahor prepešaćil Pomurje. Dokler so ga snemali je korakal, potem so ga pa v avtu vozili. Dajte mir s takšnimi pravljicami.

        3 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.07.2021 ob 10:32 Satan gost

        Tale starček je zate bog i Batina. Z tem svojim komentarjem si povedal vse o sebi,kdo si in kaj si! Mene bi bilo na tvojem mestu sram,si en zakompleksan nebodisigatreba. Vprašanje če znaš sploh plavat brez rokavckov😂pacient nevoscljivi

        1 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.07.2021 ob 11:20 gost

        Satan, poznam človeka, ki je preplaval Muro hitreje in v daljši razdalji kot debeluh ( nekateri pravijo, da rad kupico izprazni ) Strel, pa o njem mediji niso skoraj ničesar poročali. Verjetno si ti pumo na Vaneči tudi videl. Pa predsednika NARCISOIDA Pahorja tudi, ko je PREHODIL celo Pomurje. Mater, da ste nekateri naivni.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.07.2021 ob 11:00 gost

      Kje je pa satelit,,, janusa groznuga,,, za Prekmurje Horvat Joco. Seveda kjer nima glavne besede in ni kaj zastonj jesti pa piti ga ni na pregled.

      12 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.07.2021 ob 11:05 gost

        Namesto njega je tam bil pijanček Breznik, Horvat se drži Prekmurja, v Prlekijo pa tako ne upa.

        12 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.07.2021 ob 11:13 Brankoo gost

        Ob obletnici agresije je bil v Radencih za pohodnike kratek nagovor-župana ni bilo, bil je pohod ob Muri do Gornje Radgone-župana ni bilo, bila je proslava - bolj zadaj s strani občudoval proslavo, po proslavi smo pa tudi, če vas nekatere tako jezi, zastonj dobili jesti in piti, no tu pa je župan aktivno prisostvoval, sodeloval.

        7 3 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      05.07.2021 ob 8:43 gost

      Portal Pomurec.com omogoča primitivne in vulgarne komentarje, kakršnih zlepa ne zasledimo v drugih slovenskih medijh. Pomurec.com postaja tako prava sramota za Mursko Soboto in Pomurje.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      01.02.2022 ob 14:49 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.