https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Na območju občine Lendava poteka vzdrževanje cest

10.07.2021 ob 6:05  

V preteklem mesecu so na območju Občine Lendava potekala vzdrževalna dela in gramoziranje javni poti.

Za gramoziranje javih poti med Hotizo in Dolnjim Lakošem ter v Gaberju je bilo v minulem mesecu porabljenih več kot 350 kubičnim metrov drobljenca.

Javno podjetje Eko Park je tudi obnovilo leseni most v naselju Mostje, ki poljedelcem omogoča varen in nemoten dostop do njihovih kmetijskih zemljišč.

Ob urejanju poti poteka tudi čiščeneje hudournikov in potokov v gričevnatem predelu.

Vir in foto: Občina Lendava

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.07.2021 ob 11:04 gost

      To bi se moralo izvajati po celem prekmurju,ne samo v občini Lendava,saj imamo zelo zanemarjene potoke in jarke,ravno tako poljske in gozdne poti,kot da so brez gospodarja.Le zakaj imamo občine in ljudi,v njej ko pa nič nočejo videti in urejati.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      10.07.2021 ob 13:39 karči gost

      A kdo bo pa financiral predvsem v občini G. Petrovcih in v sosednji občini Šalovci, pa tudi majhni vasici oziroma občini Hodoš.Trenutno denarčka ni, država pa kar veliko ne pomaga,saj niti nimamo tudi pomurskih poslancev, to kar pa je na papirju ,so pa samo za sebe,da ne govorimo kar so nam obljubili pred volitvami.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        10.07.2021 ob 20:25 amizo gost

        naj se nuca denar kar so oni pokradli. simpl. samo žal zaboga ne bodo priznali svoje kikse, smrdljivi prasci.

        2 1 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      10.07.2021 ob 13:52 gost

      Občine imamo zato da si občinski šerifi pa njihovi hlapci svetniki delijo denar kroga dobijo za vsakega občana od države. Za te iste občane pa posledično nič od nič ne naredijo samo,,, gobci,,, so jih pred volitvami.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      10.07.2021 ob 21:42 Gajdar gost

      Karči tvoj prijatelj in sovaščan župan Franc Šlihthuber je denar porabil za vodomet, betonsko igrišče, pinđa itd., zato nimate denarja za vzdrževalna dela in gramoziranje javnih poti in odvodnjavanje, sedaj pa želite pomoč države, ki vam je že itak delno sanirala vaš največji dolg na prebivalca v Sloveniji. Vaš problem in rešitev je pri vašem županu in vašem Občinskem svetu in pri vas samih, ki na občinskih volitvah potrjujete take mandate.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      11.07.2021 ob 10:19 gost

      Še malo in bo na Pomurcu pisalo tudi kdaj bo lendavski šerif šeu tja kakor je hodil še cesar Franc Jožef peš. Pa take zadeve so del rednega vzdrževanja poljskih cest. Zato pa res ni potrebno pisati članka, no razen če se zato dobi plačano.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      01.02.2022 ob 15:50 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.