https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Potrdili 68 novih okužb, ena oseba je umrla

8.7.2021  

V sredo je bilo potrjenih 68 novih okužb. 

Včeraj so opravili 1.713 PCR testov. Pri PCR testih je bil delež pozitivnih 4-odstoten, potrdili so 68 okužb.

Vir: COVID-19 Sledilnik

Hospitaliziranih je bilo 47 oseb, od tega 10 na intenzivni negi.

Ena oseba s covidom-19 je umrla. Skupno število umrlih je tako naraslo na 4.423.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.07.2021 ob 10:02 Micka gost

      “ Povečanještevilo okužb" je bilo za pričakovati, saj se s tem pritiska na ljudi naj se cepijo, saj jim očitno le-ta ostajajo. Ko ne bo več hasnila delta, si bodo pa izmislili omego. Norci

      12 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.07.2021 ob 10:12 kilonja gost

      Debeli, če te jutri fajn gonili kolesa, s povprečno hitrostjo 40 km /h in to 6 ur, je Janša pravil ka de odstopil z mesta predsednika vlade. To ni fer ponudba, ker Janša ve da ste vsi petkovi kolesarji na tabletah, mamilih ,alkoholiu in zakajeni kak zelhana svija .

      3 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        08.07.2021 ob 10:25 gost

        Jaz sem pa zanesljivo videl fotografije, kjer so z mamili bili člani SDS. Mitjo Kunstlja vprašal komu je dostavljal drogo v Ljubljani. Tudi v Bruslju je policija lovila DESNE DROGIRANE PEDRE.

        9 3 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      08.07.2021 ob 14:03 gost

      Drogerani si tij in tvoj vele vodja debil,,,, Januš grozni,,, v evropskem parlamentu je včeraj izgledal kot da biga posadili na kaktus. Niti besede mu niso verjeli kaj njim je tam nakladal,,,, Lari fari,,,. Zato so mu pa edino nalogo v vodenju evropske unije zaupali organiziranju gej parade.

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      08.07.2021 ob 14:30 gost

      Ko boste delali namesto okuženega sodelavca ali nekoga v karanteni, ko boste spet iskali varstvo za otroka ob zaprtih šolah in ko vas nihče ne bo več spustil čez mejo se spomnite na to, da je bilo cepiva dovolj, samo pameti je manjkalo.

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        08.07.2021 ob 15:26 gost

        Kaj ti misliš, da bi bilo kaj drugače, če bi bila večina cepljena? Naivec, bolje, da bi molčal. Najprej so postavili mejo 50 %cepljenih, nato so jo postopoma dvigovali in Logarjeva govori že o 90 % precepljenosti. Če bi se to teoretično zgodilo, bi si pa izmislili nov sev virusa. DOKLER BO DENAR, TEGA VIRUSA NE BO KONEC. Ko bo zmanjkalo denarja, bo čudežno izpuhtel.

        5 2 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.