https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Ekipa turniškega strelskega društva že šestič postala državni prvak

15.7.2021  

Člani Strelskega društva Štefan Kovač Turnišče so ponovno postali državni prvaki z malokalibrsko puško v disciplini leže. Uspešne pa so bile tudi mlade strelke iz Črenšovcev in mladi strelci iz Murske Sobote.


Na 31. državnem prvenstvu s puško in pištolo na 50 metrov, ki je minuli konec tedna potekalo na strelišču v Pragerskem, je članska ekipa turniškega strelskega društva že šestič postala državni prvak. Tokrat so Robi Markoja, Avguštin Maučec in Tadej Žalik z rezultatom 1814.8 za več kot 25 krogov premagali drugo uvrščeno ljubljansko Olimpijo, ki jo je kot član ekipe zastopal tudi Rajmond Debevec. Pri starejših deklicah so postale najboljše strelke iz Črenšovcev, pri starejših dečkih pa Mišo Hari iz Murske Sobote.

Robi Markoja in Avguštin Maučec med najboljšimi

Tudi v posamični konkurenci so strelci SD Štefan Kovač Turnišče krojili sam vrh končne lestvice najboljših. V zahtevnih vetrovnih razmerah in kljub neugodnemu strelskemu mestu je namreč Robi Markoja s 616.3 krogi osvojil srebrno kolajno, Avguštin Maučec pa se je s 605.2 krogi uvrstil na drugo mesto. Dušan Ziško iz SD Koloman Flisar Tišina je osvojil osmo mesto. V trojnem položaju, ki je bil na sporedu že v soboto, je Markoja osvojil tretje, Maučec pa deveto mesto.

Starejše deklice iz Črenšovcev so postale prvakinje, zmagal pa je tudi Mišo Hari.

Ekipa starejših deklic iz ŠD Črenšovci je zmagala v disciplini 30 leže, kjer so Živa Zadravec, Tjaša Raduha in Saša Žerdin nastreljale ekipnih 719 krogov. Pri starejših dečkih so tekmovali skupno trije mladi strelci, zmagal je Mišo Hari iz ŠSD Murska Sobota z 257 krogi, Danijel Balažic pa je bil tretji z 202 krogoma.

Foto: SD Štefan Kovač Turnišče.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.07.2021 ob 7:47 gost

      Sami umetniki brez primere.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.07.2021 ob 7:48 gost

      Takih umetnikov je v tornišcaj dosta skoro preveč.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      15.07.2021 ob 11:29 dobrovnik gost

      UPKAČI

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      15.07.2021 ob 13:43 Franc gost

      Iskrene cestitke.! Ekipa vredna vsega spostovanja. Bravo.!

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.