https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V soboški bolnišnici bodo od jutri pod določenimi pogoji dovoljeni obiski

13.07.2021 ob 11:00  

V Splošni bolnišnici Murska Sobota ob upoštevanju določenih pogojev od jutri, 14. junija, dovoljujejo obiske svojcev po 5 dneh bivanja v bolnišnici, in sicer eni zdravi osebi na dan za največ 15 minut vsak delovni dan med 15. in 16. uro.

Obiskovalec mora imeti dokazilo PCT:

  • potrdilo o prebolelosti ali
  • potrdilo o cepljenosti ali
  • potrdilo o opravljanjem testu PCR ali hitrem testu, ki ne sme biti starejše od 72 ur.

Izjeme pri obiskih veljajo za hudo bolne, otroke, porodnice in doječe mamice. Podrobnosti bodo napisane na dovolilnici, ki jo obiskovalci dobijo ob prvem obisku na oddelku od predstojnika oz. zdravnika, ki zdravi pacienta.

Obiskovalci vstopajo skozi vstopne točke posameznih oddelkov, kjer jim izmerijo telesno temperaturo in preverijo podatke PCT (potrdilo o cepljenosti, prebolelosti ali opravljenem hitrem ali testu PCR).

Poslovni obiski v bolnišnici so dovoljeni le po dogovoru s predstojniki oddelkov.

Svojce pozivajo, da upoštevajo vse navedene ukrepe, še prej pa premislijo o smotrnosti in upravičenosti obiska.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.07.2021 ob 11:49 gost

      SRAMOTA, SRAMOTA, SRAMOTA. ZGLEDA, DA SO V TEJ EPIDEMIJI DOKTORJI NAJBOLJ IZGUBILI KOMPAS. SO JIH ZMEDLI PREVELIKI KORONA DODATKI??? EPIDEMIJA ŽE ZDAVNAJ PREKLICANA, OBISKI PA PREPOVEDANI OZIROMA DOVOLJENI POD NEUSTAVNIMI POGOJI????!!!!!!!!!! ZDRAV ČLOVEK NE SME PRITI NA OBISK??????????????? HUJE KOT V DRUGI SVETOVNI VOJNI.

      22 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.07.2021 ob 13:31 gost

      Boste novinarji kdaj vprašali vodilne v tej bolnišnici kaj o bolnišničnih okužbah - bakterijah, zaradi katerih umre veliko bolnikov? Ne smete in ne upate? Sem vedel, da nimate tistega organa med nogami.

      17 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.07.2021 ob 14:21 Haha gost

      Važno ka direktora poznaš pa zrikta vse brez testa...

      12 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      13.07.2021 ob 14:26 gost

      Portal Pomurec.com omogoča primitivne in vulgarne komentarje, kakršnih zlepa ne zasledimo v drugih slovenskih medijh. Pomurec.com postaja tako prava sramota za Mursko Soboto in Pomurje.

      9 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      13.07.2021 ob 16:23 južek gost

      NA POM. portalu se največ oglašajo LEVOJAJI DEBILI ,ki nimajo osnovnega človeškega bontona!!!!!! To so odpadniki iz roba človeške družbe , ki živijo na tuj račun ,meglo mešajo in svoje iztrebke papajo s svojimi izjavami!!! gnoji!!

      7 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      13.07.2021 ob 17:27 gost

      Ja, ja samo Bog nam lahko pomaga ob takih izjavah - mišljenju kot je zapisana ob 16:23! Na državni proslavi je bilo to večkrat povedano!!! In res - Bog nam pomagaj ob takih ljudeh!!

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      13.07.2021 ob 17:57 gost

      Bog ti nebo nič pomagal ker si debil in hlapec največjega bolnika svetovnega,,,, janusa groznuga,,,,. Kerumi so v Evropi vrata pred nosom zaloputnoli. Ker se gra nekega mirovniki v imenu Evropae in teroriste podžiga da nas obiščejo v kratkem.

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      13.07.2021 ob 18:22 gost

      BRAVO, BRAVO, BRAVO BOLNICA, VSEM NAJ BO ŽE ENKRAT JASNO, NIKOLI VEČ NEBO KOT JE BILO, VIROS JE IN BO ŠE NEKAJ ČASA, TO NAJ VAM BO JASNO. ZATO NIKAMOR BREZ PTC-ja. Ali pa uvesti OBVEZNO CEPLJENJE. Pa ne levi in ne desni, celi svet je po vaše nor, vas nekaj ste pa pametni. PA LEPO VAS PROSIM.

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      13.07.2021 ob 18:33 gost

      Pred hramom demokracije se odvija drama. Ljudje pretepajo kao poslance vladne debila. Zakaj le, zakaj le. Ko ti poslanec kroga si volil in mu dal svoj glas da spremeni nekaj na boljše ne upravci tvojega zaupanja. Tvoj glas uporabi samo za blaginjo kero uživa samo on tebe pa okrade te zapre te ne jebe po domače od takrat ko je na vladi . To vse počne nezakonito kaj si pa drugega zasluži taki gnoj od poslanca drugega kot brco v,,, rit,,, pedersko vladno.

      4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      13.07.2021 ob 19:53 Risto Kubura gost

      Največji odpadnik sodobne Slovenije je usrani, smrdeči Ivan Jashari - orangutan.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      13.07.2021 ob 19:55 gost

      TO VSE DELA LEVOJAJA GAMAD!!!!!!!!!!!!! Izmalićeni človeški iztrebki levojaji majmunje !!!!!!!iztrebili se boste gamad umetno sprožena--fuj kreteni izmaličeni!!!!!!!!!!!!!!!!!!(gnoj) ti je mamo nategno !! produkt si pa tij tele izmaličeno!!

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      01.02.2022 ob 14:54 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.