https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V dvorec Rakičan prihaja Big Foot Mama

Rakičan, 23.07.2021 ob 13:00  

V petek, 27. avgusta 2021, v dvorec Rakičan prihaja legendarna slovenska rock skupina Big Foot Mama v akustični preobleki. Big Foot Mama bo svojo glasbo v akustični preobleki prvič v karieri predstavila javnosti na akustični koncertni turneji po Sloveniji. Koncertni repertoar bo obsegal izbor skladb iz vseh studijskih albumov.

 

Trifrtalenadesejt za ogrevanje

Za ogrevanje bo poskrbela pomurska rock zasedba Trifrtalenadesejt, ki bo postregla s priredbami raznih svetovnih uspešnic v akustični izvedbi.

Nogometni navdušenci bodo lahko prisluhnili tudi akustični izvedbi himne NŠ Mura.

 Prodaja vstopnic 

Prodaja vstopnic preko spleta se bo pričela 23. 7. 2021. Nakup vstopnic bo do 10. 8. 2021 možen izključno preko spletne strani www.ris-dr.si.

Od 10. 8. 2021 naprej bo vstopnice možno kupiti tudi v Kavarni dvorca Rakičan.

Cena vstopnice:

  • Predprodaja Early bird: 14,90 evrov
  • Predprodaja: 17,90 evrov
  • Na dan dogodka: 20,00 evrov

Možna uveljavitev turističnih bonov

Uveljavljanje turističnih bonov 2021 za nakup vstopnic ter koriščenje gostinskih storitev: Od 10. 8. 2021 naprej bo ob nakupu vstopnic možno uveljavljati tudi turistične bone 2021. Uveljavljanje turističnih bonov bo možno izključno ob nakupu vstopnic v Kavarni dvorca Rakičan vsak delovnik od 12.00 do 17.00 ure. Na prireditvi bo možno uveljavljanje turističnih bonov 2021 za gostinske storitve – nakup hrane in pijače.

Prva koncertna turneja v akustični preobleki in izid albuma

Ne, koncertna in družbena izolacija ni ustavila skupine Big Foot Mama. Jubilejni koncert v ljubljanskih Stožicah je bilo sicer treba preložiti za eno leto, a prav ta manjkajoči čas je bil idealna priložnost za projekt, kakršnega bend v svoji 30-letni karieri še nikoli ni izpeljal: Big Foot Mama v akustični preobleki! Ob tej priložnosti je Big Foot Mama tudi izdala album na nosilcu zvoka in v digitalni obliki.

Big Foot Mama bo svojo glasbo v akustični preobleki prvič v karieri, predstavila javnosti na akustični koncertni turneji po Sloveniji, ki jih bo pripeljala tudi v Prekmurje, v čudovit grajski ambient dvorca Rakičan.

Organizator dogodka bo v skladu s smernicami NIJZ zagotovil sedišča in stojišča z ustrezno varnostno razdaljo, s čimer bo obiskovalcem zagotovil varno zabavo in pristno doživetje. Dogodek bo izveden ob upoštevanju navodil in priporočil za preprečevanje širjenja okužbe z virusom SARS-CoV-2 za prireditve in dogodke, ki jih je pripravil NIJZ. Obisk dogodka bo možen le ob izpolnjevanju PCT pogojev.

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.