https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

POZOR! Vremenoslovci izdali opozorilo

17.07.2021 ob 9:00  

Agencija Republike Slovenije za okolje (ARSO) opozarja, da lahko v vzhodni in jugovzhodni Sloveniji do sobote zvečer ob nalivih pade od 50 do 80 litrov dežja na m2, ob tem so možna razlivanja hudourniških vodotokov.

Danes bo oblačno s padavinami, deloma nevihtami, ki bodo pogostejše v vzhodnih in jugovzhodnih krajih. Pihal bo severovzhodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 20 do 25 °C.

"Jutri bo še spremenljivo s krajevnimi padavinami, več jih bo v vzhodni polovici države. Pihal bo severovzhodnik. Najnižje jutranje temperature bodo od 14 do 18, ob morju do 21, najvišje dnevne od 23 do 27, na Primorskem do 30 °C," navaja Arso.

Vir: Arso

Opozorilo

"V vzhodni in jugovzhodni Sloveniji lahko do sobote zvečer ob nalivih pade od 50 do 80 litrov dežja na m2, ob tem so možna razlivanja hudourniških vodotokov," opozarja Arso.

"Nad vzhodno polovico države (Koroška, Štajerska, Prekmurje, Dolenjska) se bodo tekom dneva občasno pojavljale močnejše padavine z dolgotrajnejšimi nalivi. Lokalno bo nad določenimi območji padla večja količina padavin v razmeroma kratkem času. Posledično obstaja nevarnost lokalnih hudourniških poplav.

Na skrajnem vzhodu Slovenije, v bližini meje s Hrvaško, predvsem v Prekmurju in na Štajerskem, lahko popoldan ob nevihtah nalive spremlja tudi manjša toča ali sodra ter sunki nevihtnega piša.

Nestabilno vreme z občasnimi padavinami, tudi nevihtami, se bo nadaljevalo tudi v noči na nedeljo in v nedeljo čez dan," navaja Neurje.si.

Obeti

Do ponedeljka zjutraj bo dež povsod ponehal, čez dan bo pretežno jasno. Tudi v torek bo prevladovalo sončno vreme, popoldne pa bo v severnih krajih možna kakšna ploha ali nevihta. Oba dneva bo še pihal šibak severovzhodni veter.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.07.2021 ob 14:42 Laci gost

      Kje imate zdaj obilne padavine???? Gam...

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.07.2021 ob 16:22 Tresk gost

      Za korono točn vedo

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      18.07.2021 ob 16:24 Tresk gost

      Za korono pol leta naprej vedo kj bo. Vreme pa za dan naprej kiksnejo

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      18.07.2021 ob 19:40 GOST gost

      ZDAJ STE VODE STRAJ V NEDELJO PA VSI ZA VODO BEDAKI NAJ VAS ZALEVLJE NAJ VAS SPASI LEVA DRUŠČINA BOG VSE VIDI

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.