https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

MLADI

Podari zvezek in pomagaj

2.8.2021  

Začela se je 5. poletna dobrodelna akcija zbiranja šolskih potrebščin #podarizvezek 2021.

Z namenom, da bi otrokom in staršem iz socialno šibkejših družin olajšali vstop v novo šolsko leto bo tudi letos, potekala sedaj že tradicionalna dobrodelna akcija #podarizvezek, ki bo trajala od 20. julija do 20. avgusta 2021. V preteklih letih so organizatorji akcije zbrali šolske potrebščine za več kot 730 otrok iz Pomurja.

Skupaj z Dobrodelnim društvom Pomagajmo odprtih src, ki ima status humanitarne organizacije, je Lokalna razvojna fundacija za Pomurje v okviru Regionalnega stičišča nevladnih organizacij Pomurja že 5. leto zaporedoma prevzela koordinacijo in komunikacijo dobrodelne akcije zbiranja šolskih potrebščin #podarizvezek.

Akcijo lahko podprete na različne načine

Nakupite šolske potrebščine in jih odložite na zbirnih mestih. Zbirajo se vse šolske potrebščine, ki jih otroci potrebujejo v šoli: pisalni pribor, likovni material, lepila, zvezki, mape, peresnice, kalkulatorji, tehnični in geometrijski pribor, šolske torbe, copati idr. Koordinator sprejema tudi lepo ohranjene rabljene šolske torbe. Seznam z zbirnimi točkami se dopolnjuje in ga lahko najdete na spletni strani: www.lrf-pomurje.si/podarizvezek.

Dobrodelni SMS za 1 ali 5 evrov. Tisti, ki jim nakup in dostava do zbirnih točk predstavlja odvečno skrb in zamudo časa, lahko donirate tudi preko dobrodelnih SMS-ov s ključno besedo PODARIZVEZEK ali PODARIZVEZEK5 na 1919 in tako prispevajo 1 ali 5 evrov.

Organizirajte zbirno akcijo v svojem kraju. Organizatorji akcije vabijo tako posameznike kot organizacije da pomagajo pri akciji na različne načine. Poleg nakupa šolskih potrebščin in SMS donacij lahko pomagate tako, da tudi sami organizirate zbirno akcijo šolskih potrebščin (npr. v okviru podjetja, društva, dogodka itd.).

Podpora pri promociji. Veseli bodo tudi podpore pri promociji in delitvi informacij na družbenih omrežjih s ključnikom #podarizvezek. Vse aktualne informacije o akciji so objavljene na Facebookovi strani ali Facebookovi skupini ter na spletni strani www.lrf-pomurje.si/podarizvezek.

*Foto: FB Podarizvezek.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.08.2021 ob 9:27 kilonja gost

      Pomagajte narod, tisoče € nakažite, Cigani, Šiptarji in lenuhi na socialnah so porabili svoj denar za čike, alkohol, za bureke, za morje, pa nimajo zdaj za šolske potrebščine, nujno je pomagat, ker samo 2 - krat letno jim socialna še dodatno podari po 400 € izredni dodatek. Vrtec imajo brezplačen, jim pa država ne da dodatnega denarja ker pripeljejo otroka v vrtec, kar je krivica, vsakemu od njih bi morala država še avto kupiti, bon za tankanje v vrednosti 100 € in plačat še pripravljenost za sodelovanje z državo ker deco pripeljejo v šole, vrtce . NUJNO donirati, tisoče €, gremo, akcija, ovce .

      2 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.08.2021 ob 9:44 gost

        Kilonja, nekoč boš naletel name in verjemi, da boš takrat v živo videl vse Cigane, Šiptarje, lenuhe in vse, s katerimi ti žališ ljudi.

        9 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.08.2021 ob 9:50 gost

      Zanima me koliko pomaga vladni bolnik,,,, Januš grozni,,, keri dopustu je v protokolarnij vilaj kere na noč stanejo 1.500 evrov. Gnoj od gnoja. Plača pa itak glupi narod kot pravi mandatar iz ozadja Jelinčič.

      10 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.08.2021 ob 12:22 gost

        BUDALO ŠKILAVO!!!!!!!!!!! pa tij bi bil J J ali na njegovem položaju!!!!!!!!!! Kreten neotesan vsi mi ki smo njegovi podporniki vse tole kar ti nimaš ,mi imamo in še dosti več!!!!!!!!! TIJ kreten pa samo žali j j in ti bo še samo slapše , nam pa boljše!!!!!!!!!!gnoj golobradi poserjem se ti v gobec

        1 5 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      02.08.2021 ob 9:51 kilonja gost

      Kilonja, nekoč boš naletel name in verjemi, da boš takrat v živo videl vse Cigane, Šiptarje, lenuhe in vse, s katerimi ti žališ ljudi. Cigo vi žalite sami sebe s svojimi življenskimi navadami...kdo ti je ata, Šarkezi mama pa Nefreta ? Hehehe..pacient

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      02.08.2021 ob 9:53 gost

      Vladni bolnik je glupi raji slovenski odredil bon za 100 evrov za sendvič in kokto. Sebi so pa namenili za 1.500 evrov za najem protokolarne vile kera stane na noč. 1.500 evrov. Plačajo pa itak vse glupi davkoplacevalci.

      10 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      02.08.2021 ob 12:24 gost

      VAS KRETENE tale(bolnik) redno jebe v vaše prazne tikvi!!!! popušili ste že takrat ,gda ste se skotili---gamad !!

      0 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      02.08.2021 ob 15:06 gost

      Vsi desni buziji ko nimajo več teksta drugega ne vejo da delajo iz sebe večjega kretena kot že so. Bolniki keri spadajo na zaprti oddelek kake psihične ustanove.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      02.08.2021 ob 20:18 kilonja gost

      Kilonja, slej ko prej prideš ti meni v roke....Šipčo Ziganski, vidiš, sama jeza te je in osebno nezadovoljstvo . Zakaj ste privrženci slovenske levice tako agresivni ? Mali pimpeki ?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      01.02.2022 ob 16:35 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.