https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Na relaciji Rakičan -Lipovci prišlo do prometne nesreče

22.07.2021 ob 14:30  

Na glavni cesti Rakičan–Lipovci je danes ob 14.03 prišlo do prometne nesreče, obvešča Uprava RS za zaščito in reševanje.

V prometni nesreči sta bili udeleženi dve osebni vozili. Cesta je bila zaprta.

"Ob 14.03 je pri naselju Lipovci v Murski Soboti prišlo do prometne nesreče, v kateri sta trčili osebni vozili, ena oseba pa je pri tem utrpela telesne poškodbe. Gasilci PGD Murska Sobota so pomagali službi nujne medicinske pomoči ter sanirali mesto nesreče," poroča Uprava RS za zaščito in reševanje. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.07.2021 ob 16:28 gost

      Kak je z akumolatorami nič ne pijše,če so odklopili ali pa pozabili

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.