https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Občina Turnišče išče nepridiprave, ki uničujejo prometne znake

23.07.2021 ob 10:50  

Občinska uprava ugotavlja, da se v občini uničuje cestna infrastruktura (prometni znaki), so sporočili iz Občine Turnišče.

»Ker želimo ohraniti lepo podobo občine, prosimo, da tudi sami po svojih močeh pripomorete k ohranitvi videza občine,« so zapisali ob tem pa prosili vse, ki bi karkoli vedeli o uničenju ali videli koga, da o tem obvestite Občinsko upravo ali Javno podjetje Varaš d.o.o.

Uničevanje ali odstranjevanje prometnih znakov je sicer kaznivo dejanje. Po Zakonu o cestah, ki prepoveduje poškodovanje in odstranjevanje prometne signalizacije, ki je namenjena varnosti, vodenju in nadzoru prometa, zaščiti ceste ter preprečevanju škodljivih emisij prometa na javnih cestah, se kršitelja kaznuje z globo 1.000 evrov.

Še strožji je kazenski zakonik, ki za uničenje ali poškodovanje prometnega znaka in s tem povzročitev nevarnosti za življenje ljudi ali premoženja velike vrednosti, predvideva do tri leta zapora.

Foto: Občina Turnišče

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.07.2021 ob 12:25 Puckec gost

      Pozabili ste še na znake in droge razsvetljave na krožnem pri tankšteli, ki ga vse na toliko časa uničijo kamiondžije s avtoceste, ker je nekdo (vemo kdo) sprojektiral mini krožišče v katerem še avtobus mora dodatni krog narediti, da lahko pride do Turnišča !

      17 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.07.2021 ob 12:53 gost

      To so verjetno delavci občinski keri ne vejo po kositi jarkov. Imaj pa vas za prometne znake.

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      23.07.2021 ob 12:57 gost

      Imajo pa čas za premikanje znakov.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      23.07.2021 ob 22:09 Nekdo gost

      Realna je samo slika na keri se v ozadji vidi Agrocornov silos. Znan ka je znak bil podreti ta teden. Na sliki z napisom Nedelica je pšenica še daleč od žetve. Na sliki pred nadvozom pa drevje brez listov :D

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      01.02.2022 ob 15:33 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.