https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

POZOR! Možen je razvoj močnejših krajevnih neviht

23.07.2021 ob 14:30  

Danes bo spremenljivo oblačno, možne so krajevne plohe in nevihte. 


Danes bodo v notranjosti Slovenije nastajale kratkotrajne krajevne plohe in nevihte, na severovzhodu lahko tudi kakšna močnejša. Proti večeru se bo od zahoda jasnilo. Najvišje dnevne temperature bodo od 24 do 28, na Primorskem okoli 30 °C.

"Jutri bo sončno, popoldne bo ponekod zapihal jugozahodni veter. Najnižje jutranje temperature bodo od 13 do 17, na Primorskem okoli 20, najvišje dnevne od 27 do 31 °C.

Vir: Arso

OPOZORILO

Danes popoldne je na Koroškem, Štajerskem in v Prekmurju možen razvoj močnejših krajevnih neviht. Ozračje se bo umirilo v večernih urah," opozarja Arso.

Obeti

V nedeljo in ponedeljek bo večinoma sončno in vroče, verjetnost neviht bo majhna. Pihal bo jugozahodni veter, ob morju jugo.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.02.2022 ob 16:32 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.