https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Joker Out popestrili petkov večer

Trg kulture, 24.07.2021 ob 16:00  

Včeraj, 24. julija, je v okviru Soboškega poletja Na Trgu kulture v Murski Soboti nastopila zasedba Joker Out.

Ljubljanska peterica Joker Out že nekaj časa opozarja nase z inovativno in udarno glasbo ter estetsko prefinjenimi videospoti. Peterico sestavljajo: Bojan Cvjetićanin, glavni vokalist, Kris Guštin in Jan Petehna na kitari, Matic Kovačič na bobnih ter Martin Jurkovič na basu.


Po letih kaljenja, nase so že prvič opozorili leta 2017 z zmago na Špil ligi v Kinu Šiška ter skladbama Kot srce, ki kri poganja in Omamljeno telo, so se konec leta 2019 povezali s glasbenim producentom Žaretom Pakom in videoproducentom Markom Pircem. Prvi rezultat tega sodelovanja je hit Gola, ki je osvojil tako občinstvo Vala 202 (popevka tedna, jutranji koncert pri Andreju Karoliju) kot komercialnih radijev.

Leta 2020 so izdali singel Vem, da greš, ki je z epsko zgodbo in avdiovizualno podobo presegel območje videospota in vstopil na področje filmske ekstravagance. Uspeh pesmi, ki je tudi napovedal izid dolgometražnega prvenca Umazane misli, jim je poleg popevke tedna priboril legendarni nastop na strehi Radia Slovenija, ki je še dodatno legitimiziral njihovo mesto med nosilci novega vala slovenske glasbe.

Nastopali pa so že ob največjih slovenskih in balkanskih izvajalcih, kot so Big Foot Mama, Siddharta, Hamo & Tribute 2 Love in S.A.R.S.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.02.2022 ob 16:01 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.