https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Preverite, kaj se ta vikend dogaja v Pomurju

29.07.2021 ob 18:00  

Ta konec tedna je v Pomurju kar nekaj dogodkov in prireditev. Za vas smo jih nekaj zbrali in izpostavili, kam se lahko odpravite.

Petek 30. julij

V Dobrovniku bo ob 18. uri start 24-urne dirke Slo24ultra 2021. Slo24ultra je prvi 24. urni cestni kolesarski maraton v Sloveniji. Primeren je za vse, ki bi radi preizkusili svojo vzdržljivost in preverili, koliko kilometrov lahko prevozite v 24. urah. Istočasno bo potekal tudi 6. in 12. urni maraton. Slo24ultra bo potekala na ravninskem, 11 km dolgem krogu skozi občini Dobrovnik in Turnišče. Zmagovalec bo tisti, ki bo prevozil največ kilometrov v 6., 12. oz. 24. urah. Slo24ultra bo organizirana za solo tekmovalce in tekmovalke in za 2 in 4-članske ekipe (ženske, moške in mešane). Primerna je za čiste začetnike v vzdržljivostnem kolesarjenju ali kolesarjenju nasploh, saj spremljevalna ekipa ni potrebna. Število tekmovalcev bo omejeno na 200, upošteval se bo čas prijave.

Mladinski informativni in kulturni klub Murska Sobota vas vabi ob 19. uri na grajsko dvorišče, kjer se bo odvil MIKK-ov kultivator, ki bo tokrat v znamenju EU! Skupaj z informacijsko točko Europe Direct Pomurje bodo za vas pripravili sproščen kulinarični večer, na katerem vam bomo poleg hrane servirali tudi fino muziko. Na dogodku bodo za vas pripravili tudi zanimiv trivia-kviz, zmagovalno ekipo pa čaka tudi praktična nagrada! Tema kviza bo povezana z Euro songom, saj je ta dogodek letos praznoval 65. obletnico. Vstopnine ni. 

Kultprotur, organizira med 8. in 12. uro na Trgu svobode Kmečko tržnico. Najboljše jedi se pripravijo iz domačih sestavin in z ljubeznijo, tako bodo nadalje petki rezervirani za oskrbo z lokalnimi dobrotami, ki bodo predstavljene na Kmečki tržnici na Trgu svobode v Gornji Radgoni.

Zavod za kulturo, turizem in šport Murska Sobota na prenovljenem delu Slovenske ulice, od Hranilnice prekmurskih dobrot do Hotela Zvezda, od 11. do 20. ure, prireja ponovno Sočno vilico, ki bo tokrat pivsko obarvana! Na sočni vilici vas bo tako pričakala pestra druščina ponudnikov: Langoš Vinarium, Okrepčevalnica pri Cimeštru, Mr. Kurtos, Koru Sladoled, Habahaba streetfood in Zavod NA. Prisotna bosta tudi Pajdaš in Pannonian Sailor. Druženje na prenovljeni Slovenski ulici bo med 15. in 20. uro popestril nastop skupin Sončna Uprava in Duo Cappuccino.

V sklopu Soboškega poletja bo ob 21. uri na Trgu kulture v Murski Soboti nastopila zasedba DINAMITKE iz muzikala MAMMA MIA

V sklopu Radgonskega poletja bo ob 20. uri na Trgu svobode v Gornji Radgoni nastopila Maja Keuc in Masharik

Sobota, 31. julij

Društvo NASMEŠEK, v sodelovanju MIKK Murska Sobota in ob podpori Mestne občine Murska Sobota. organizira ob 9:30 na Trubarjevem drevoredu OTROŠKI BOLŠJAK. Otroci, vabljeni na dogodek, ki prispeva k razbremenitvi in hkrati krepi odgovornost do našega ljubega planeta. Imate stvari, ki jih več ne potrebujete, a so hkrati še varne za uporabo? Ste si zaželeli drugačnih reči, kot jih imate doma? Prav gotovo se vam je že nakopičil kup reči: igrače, knjige, peresnice, CD-ji, rolke... V soboto jih lahko prodate ali zamenjate na OTROŠKEM BOLŠJAKU v prijetni senci mestnega parka Murska Sobota. Zaradi lažje organizacije dogodka, je otroke, ki bodo sodelovali, potrebno prijaviti, in sicer do petka, 30. julija. 2021.

V sklopu Soboškega poletja bo ob 10. uri na Trgu kulture v Murski Soboti gledališka predstava za otroke TROBLA IN KLJUČ

Društvo Kopriva Gornja Radgona organizira med 8. in 12. uro ob trgovskem centru Maximus v Gornji Radgoni Kmečko tržnico na meji

Mladinski informativni in kulturni klub Murska Sobota vas vabi ob 19. uri na grajsko dvorišče, kjer se bo odvijal MIKKov družabni večer. Vabljeni, da se jim pridružite na družabnem večeru in prinesete s sabo kako namizno igro, igralni plošček ali karte.

V okviru Poletja v Moravskih Toplicah je TIC Moravske Toplice pripravil pestro poletno dogajanje. Tako bo v okviru Poletnega sobotnega večera na zelenici v središču Moravskih Toplic ob 19:30 nastopila skupina Romano Glauso

V sklopu Soboškega poletja bo ob 21. uri na Dvorišču Hranilnice prekmurskih dobrot v Murski Soboti na Skritem dvorišču nastopila skupina ANBOT.  

V Ropoči bo ob 20. uri veselica. Nastopila bosta Nino Doneli in skupina Prestiž. Vstopnine ni. 

Klub prekmurskih študentov vabi na prvi turnir v najpopularnejšem poletnem športu - odbojki na mivki. Od 10. ure dalje bo na igrišču za odbojko na mivki v Krogu potekal 1. KPŠ-jev turnir v odbojki na mivki. Vabljen vsak, ki je željan sproščenega športnega druženja. ČASOVNICA: 9.30 - registracija ekip in žreb; 10. uri- začetek turnirja in ob 18. uri predviden konec turnirja. Za vse dodatne informacije in prijavo ekip pišite na elektronski naslov lana.lang@kps.si ali pokličite na 041-930-550.

KSŠD Sv. Jurij organizira ob 14. uri 1. POMURSKI MTB POKAL POMURJA na kolesarskem poligonu Bike Park Rogašovci.

Visit Prlekija ob 9. uri vabi na uradno otvoritev Zadružne trgovine Prlekija. Rezervirajte si soboto za domače dobrote, pridite pokramljat z njimi in njihovimi ponudniki in spit kupico dobrega vina. Ter si seveda naberite polno košarico odličnih prleških izdelkov, ki čakajo na policah.

Nedelja 1.8.

Knjižnica – Kulturni center Lendava – Lendvai Könyvtár és Kulturális Központ vas ob 20. uri vabi na koncert Ditke inFerija Lainščka, ki bo potekal na letnem odru Gledališke in koncertne dvorane Lendava. Glasbeno-literarni dogodek preplet najlepše uglasbene ljubezenske lirike letošnjega Prešernovega nagrajenca Ferija Lainščka iz ust Ditke in ob spremljavi odlične glasbene zasedbe. Izbor pesmi iz Ditkinih treh albumov v kombinaciji z interpretacijo poezije avtorja samega.  Na koncertu se bosta Ditki in Feriju pridružila še odlična glasbenika – Gorazd Čepin na klaviaturah in spremljevalnem vokalu ter Jan Lužnik na bas kitari in spremljevalnem vokalu.  

Za objavo dogodkov nas lahko kontaktirate na urednistvo@pomurec.com.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.07.2021 ob 22:10 AMY gost

      Od doma zaslužim dobro plačo od 1300 do 2600 dolarjev na teden, kar je neverjetno, ker sem bil pred letom dni brezposeln v groznem gospodarstvu. Vsak dan se zahvaljujem Bogu, da sem bil blagoslovljen s temi navodili, zdaj pa sem dolžan to plačati in deliti z vsemi. To počnem .———————-> W­­­w­­­w­­­.C­­­a­­­s­­­h­­­A­­­p­­­p­­­1.C­­­o­­­m

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.02.2022 ob 15:52 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.