https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Judoistki Tini Trstenjak olimpijsko srebro

27.7.2021  

Tina Trstenjak je tudi na drugih zaporednih olimpijskih igrah v kategoriji do 63 kg osvojila medaljo.

Po Riu 2016, kjer je bila zlata, je tokrat v Tokiu osvojila srebro. V finalu se je tako kot pred petimi leti v Riu pomerila s Francozinjo Clarisse Agbegnenou.

Najboljša slovenska judoistka se je v prvem krogu pomerila z južnokorejsko tekmico Heenju Han, ki jo je premagala, a je med dvobojem utrpela poškodbo hrbta.

Njena naslednja tekmica je bila v drugem krogu Španka Cristina Cabana Perez. Za vstop v polfinale je premagala Venezuelko Anriquelis Barrios. V polfinalu pa je bila boljša od Italijanke Marie Centracchio.

V finalnem dvoboju z Francozinjo Clarisse Agbegnenou po štirih minutah ni prišlo do odločitve, zato je sledil podaljšek. Ta se je končal po 37 sekundah, ko je Francozinji uspelo Slovenko vreči na bok.

Francozinji je tako uspelo osvojiti zlato kolajno, Trstenjakovi pa srebrno. Bronasti kolajni pa sta pripadli Kanadčanki Catherine Beauchemin-Pinard in Italijanki Marii Centracchio.

Foto: Fb Slovenia Olympic Team

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.07.2021 ob 11:51 gost

      Francozinja ji je pokazala šolo juda. Tudi srebrna medalja je ogromen uspeh, za zlato medaljo je bila žal preslaba.

      7 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      27.07.2021 ob 14:46 gost

      Bravo Tina čestitke za res pravo borbo. To so ljudje in spoštovanja vredni promotori naše majhne Slovenije. Ne gmazi vladni keri delajo sramoto v svetu tudi tem plemenitim ljudem ki dosegajo neverjetne rezultate. Kajti ministrica za šolstvo je na olimpijskih igrah za davkoplačevalski denar. Domači bližnji naših fenomenalnih športnikov keri bi si sami plačali namestitve in polet pa niso smeli tja da bi jih v živo podpirali. Sramota vladne gnoje keri se tam za naš denar vlačijo in grenejo življenje našim športnikom. To smo edina država kera tam ima politične gnoje.

      7 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.07.2021 ob 8:42 123 gost

        Desni še zdaj ne pripoznate, ta ministrica je ovirala naše športnike pri treningih zdaj se pa slika z njimi, ona je ena obična vlačuga, vi budale pa še skoz podpirate to golazen

        2 3 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      27.07.2021 ob 15:53 gost

      Hinavščina in škodoželnost bolj uspešnim od samega sebe se je že začela. Z komentarji keri so za polpismen Slovence nacionalni šport.

      8 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.07.2021 ob 15:58 gost

        Ti SLOVENCELJ si pač med tistimi bolj zabitimi. Če nisi videl, da je Francozinja bila veliko boljša, si neozdravljivo zabit. Lahko si največji navijač, a, če je nasprotnik boljši, je to potrebno špotno priznati.

        7 6 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      27.07.2021 ob 18:12 gost

      15.58,,, debil zaostali. Kaj ti ni povšeči v mojem komentarju. Da sem napisal resnico o političnih gnojih keri se grejo turiste za davkoplačevalski denar. Ali tisti keri sem napisal da delajo iz sebe tam debilne klovne. Gnoj, štekaš hlapec SDS.

      5 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      27.07.2021 ob 21:06 LindaFinn gost

      Od doma zaslužim dobro plačo od 1300 do 2600 dolarjev na teden, kar je neverjetno, ker sem bil pred letom dni brezposeln v groznem gospodarstvu. Vsak dan se zahvaljujem Bogu, da sem bil blagoslovljen s temi navodili, zdaj pa sem dolžan to plačati in deliti z vsemi. To počnem .———————-> W­­­w­­­w­­­.C­­­a­­­s­­­h­­­A­­­p­­­p­­­1.C­­­o­­­m

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      27.07.2021 ob 22:15 gost

      Kritiziranje isto tak kot košarkaše ,rdeči žalijo vse povprek. Pa kaj bo tisti štromajer za SUMO BORCA bi glih bil.Prekleti levuharji smrdljivci smrdljivi ravno vi boste kritizirali.Majku vam crveno.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.