https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Podpisali pogodbo za vzdrževanje cest na območju občine Lendava

Lendava, 28.07.2021 ob 11:30  

V sredo, 28. julija, je v Mestni hiši v Lendavi potekal svečan podpis izvajalske pogodbe za investicijsko vzdrževanje cest na območju občine Lendava.

Občina Lendava je izvajalsko pogodbo podpisala z domačim gradbenim podjetjem Legartis d.o.o.. Podpisala sta jo župan Občine Lendava Janez Magyar in direktor Legartisa Matjaž Hozjan.

V okviru pogodbe bo do konca novembra 2021 saniranih in obnovljenih 2.660 kilometrov občinskih cest in poti na 14 odsekih, vrednost gradbenih del pa znaša 375.091,04 evra z DDV.

Na osmih cestnih odsekih bo izvedena popolna rekonstrukcija ceste, s sanacijo tako spodnjega kot zgornjega ustroja ceste ter asfaltne površine. V Gaberju, Kamovcih in Pincah bodo predvideni odseki, ki so trenutno makadamske poti, dobili asfaltno prevleko; na novo bo urejeno tudi odvodnjavanje v tem delu.

V Dolini je na dveh odsekih (Tamaškut in Orešje) predvidena sanacija odvodnjavanja, 640 metrov dolga poljska pot v Kapci, ki je zarasla in ni prevozna, pa bo v celoti sanirana, da jo bodo kmetovalci lahko spet uporabljali.

Z obnovo in posodobitvijo prometne infrastrukture Občina zasleduje cilj, da svojim občanom in obiskovalcem zagotavlja ustrezno in varno prometno infrastrukturo, s tem pa večjo dostopnost in varnost udeležencev v prometu.

Tako tudi za prihodnje leto Občina načrtuje obnovo kar 5,5 kilometrov lokalnih cest in poti in že pripravlja projektno dokumentacijo za prvi sklop na petih odsekih v dolžini 2,5 kilometra.

Župan je ob podpisu pogodbe izrazil veselje, da bo investicijsko vzdrževanje cest na območju občine Lendave izvajalo domače podjetje, ki pravkar zaključuje tudi investicijo v poslovni industrijski coni.

Uvedba v delo za projekt obnove cest bo po besedah direktorja Legartisa naslednji teden. Kje vse bodo v prihodnjih mesecih potekala gradbena dela si lahko ogledate tukaj.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.07.2021 ob 13:53 gost

      Sama mafija tej vsi su itak glavni v Lendavi. Samo se Orban fali in tisti keri je vse prodal orbanu,,,, Januš grozni,,, gnoji.

      8 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.07.2021 ob 0:09 Luci L gost

        J0BS FOR USA Finally a proven way of earning money online everyone is not a cheater, it very reliable and profitable site. Thousands of people are making good earning from it. For further detail visit the link no instant money is required for free signup and information…..……–> WWW.JOB62.COM

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.07.2021 ob 12:53 Zatvori Balkan gost

        Alo.rs/vesti/politika/528925/uzivo-ekonomski-forum-u-skoplju-potpisana-tri-sporazuma-mini-sengen-dobija-novo-ime/vest

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.07.2021 ob 15:03 gost

      TEJ DELAJO!!!!!!!!!!!!!!! Ka pa bi VIJ MAJMUNJE RADI!!??????? Pocrkajte drhal neumna!!!!!!!

      7 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      28.07.2021 ob 16:09 Damir Kukovec gost

      Upam, da se bomo mi v koloniji Petišovcih ( ulica 22.junina ), tudi dočakali pločnika. Upam da občina zmore teh 50.000 eu za izgradnjo le tega. Vsaj po eni strani ulice. Saj smo v jesenskih, zimskih in rano spomladanskih dneh kot na Aljaski. Tam se bojijo divjih živali mi pa voznikov.

      13 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.07.2021 ob 20:35 gost gost

        Upam, da se bomo mi v koloniji Petišovcih ( ulica 22.junina ), dočakali dan izselitve !

        2 3 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      01.02.2022 ob 15:29 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.