https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO in VIDEO: Na Skritem dvorišču nastopila skupina Anbot

Murska Sobota, 01.08.2021 ob 5:00  

V soboto, 31. julija, je na Skritem dvorišču, na dvorišču Hranilnice prekmurskih dobrot nastopila skupina Anbot.

Ime skupine "Anbot" izhaja iz istrske besede nekoč ali enkrat, združuje glasbenike različnih glasbenih znanj in pestrih profesionalnih poslanstev, ki z veliko predanostjo in malo glasbenih šol soustvarjajo za današnji čas redko slišano kombinacijo glasbe.

Njihov repertoar je zelo raznolik. V njem najdemo pesmi balkanskih narodov, glasbo, ki izhaja iz židovske tradicije, italijanske filmske teme (Fellini – Amarcord), irske in francoske ljudske motive, stare latinohite in mnoge druge pesmi, ki s svojimi melodičnimi impulzi budijo nostalgijo na čas, ko je živa glasba ljudi še povezovala s toplino svoje izraznosti. Ansambel ni prav posebno uglašen, kar mu daje posebno noto in pristen prizvok, ki pri publiki vedno naleti na lep odziv. 

 

Zasedba Anbot sestavljajo: Aldo Kumar – harmonika, Peter Jakša – tamburica, kitara, Peter Jud – violina, Nino de Gleria – bas, čelo, Janez Pirc – kahon, perkusije, Peter Beltram – flavta, Iztok Smeh – klarinet, Tomislav Čizmić – glas, Janez Vlaj – violina, Rudi Štravs – basovska kitara, Miran Mohar – orglice, tolkala. 

 

 Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.08.2021 ob 12:29 jurček gost

      Vsako krat vse večji podn od podna .Če to ureja deklica po tem seveda ni kaj za pričakovati

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.08.2021 ob 23:23 AVIS gost

      Od doma zaslužim dobro plačo od 1300 do 2600 dolarjev na teden, kar je neverjetno, ker sem bil pred letom dni brezposeln v groznem gospodarstvu. Vsak dan se zahvaljujem Bogu, da sem bil blagoslovljen s temi navodili, zdaj pa sem dolžan to plačati in deliti z vsemi. To počnem .———————-> W­­­­W­­­­­W.C­­­­­A­­­­­S­­­­­H­­­­­A­­­­­P­­­­­P­­­­­1.C­­­­­O­­­­­M

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.02.2022 ob 15:51 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.