https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Dela na pomurski avtocesti potekajo po planu

11.08.2021 ob 6:00  

Na pomurski avtocesti so zaključili s prvo in prešli na drugo fazo obnove cestišča in objektov. Do septembra bo zaprt priključek Vučja vas.


Kot smo že poročali, sta bila od nedelje, 11. julija na pomurski avtocesti med Sv. Jurijem ob Ščavnici in Mursko Soboto zaprta prehitevalna pasova. DARS je na tem odseku predvidel pripravljalna dela za obnovo cestišča in objektov. V prvi fazi sta bila tako zaprta prehitevalna pasova v obe smeri, promet pa je potekal v obe smeri po zoženih voznih pasovih.

V drugi fazi pa je sedaj do konca septembra zaprto smerno vozišče proti Mariboru. Promet je preusmerjen na drugo polovico avtoceste, kjer poteka po enem pasu v vsako smer vožnje.

Iz smeri Murske Sobote proti Mariboru je zaprt tudi priključek Vučja vas (izvoz z avtoceste in uvoz nanjo), obvoz je čez priključka Murska Sobota ali Sv. Jurij ob Ščavnici.

Dela med Mursko Soboto in Vučjo vasjo naj bi bila v celoti zaključena do prve polovice novembra.

   Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.08.2021 ob 8:11 gost

      Zakaj sploh popravljajo dobre ceste ? Dajte en resen odgovor !

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      11.08.2021 ob 8:25 virolog gost

      Zato, da bodo še boljše in varnejše.

      4 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      11.08.2021 ob 15:02 DARS gost

      Take odgovore dajejo samo bedaki ,ki se NE SPOZNAJO na cestne razmere!! Sami nepridipravi ,ki jim vse smeta ,samo jezikanje in neznanje jih gor drži! Pojdite se malo izobrazit o takih stvareh!!!!!!!!!!

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        11.08.2021 ob 16:16 Cestni nepridiprav... gost

        Torej me (nepridiprava in bedaka), ti vseved izobraženi, informiraj in poduči KAJ DELAJO in ZAKAJ DELAJO??? Vsak dan sem na tej cesti, vozim se normalno, o zapori dovoza pa niti enega obvestila! Tudi o razlogih zapor in del na cesti ni bilo razumnega obvestila. A se je tebi pametnjakoviču imbecilnemu to normalno???

        5 2 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      12.08.2021 ob 6:01 gost

      Malo bolj poglej to cesto in boš videl kako razpada.Ko so jo gradili so od meje z Madžarsko in do Lipovec porabili eno cisterno bitumna ostalo je bil kamen.Samo,da je bilo narejeno,sedaj pa je že konec z to podlago,cesta dobesedno razpada a krivca spet ni.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      01.02.2022 ob 15:28 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.