https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Potrdili 138 novih okužb, smrtnih žrtev ni bilo

5.8.2021  

V sredo je bilo potrjenih 138 novih okužb.

Včeraj so opravili 1.610 PCR testov. Pri PCR testih je bil delež pozitivnih 8,6-odstoten, potrdili so 138 okužb. 

Vir: COVID-19 Sledilnik

Hospitaliziranih je bilo 28 oseb, od tega 8 na intenzivni negi.

Nobena oseba s covidom-19 ni umrla. Skupno število umrlih je ostalo pri 4.429.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.08.2021 ob 10:37 gost

      Kitajci so zelo uspešni nad celim svetom so prevzeli nadzor z kovid virusno. Tako da zdaj ne nadzorujejo Kitajcekov ampak celi svet. Pomagajo njim pa iz ozadja Rusija. Kitajčeki se krepijo gospodarsko ko celi svet stoji Rusija pa hoče prevzeti z svojim cepivom prvo pozicijo na svetu. Zato prek vseh spletnih omrežij širijo laži o drugih cepivih. Kitajčeki pa širijo laži da cepiva ne veljajo samo da se virus ne konča. Tako da se mi ne cepimo pomagamo Kitajčekan keri so nam to sranje poslali da se oni krepijo gospodarsko, kibernetsko, kmetijsko itd. Zato pamet v roke glupi narod če nočete da bodo vladali žučkoji svetu se ne cepiti. Če vam je do tega da si sami vladami v Evropi pa vsi na cepljenje.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.08.2021 ob 10:54 123 gost

        Zdaj ko se je vladni govorec vrnil z krka pa že okužbe rastejo, ko se pa vlada vrne z dopusta pa ponovno zapiranje

        4 2 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.