https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V Pomurju dve novi okužbi

11.8.2021  

Včeraj je bilo opravljenih 1.974 PCR testov, potrjenih je bilo 248 novih okužb. 


V torek, 10. avgusta, v Pomurju potrdili 2 novi okužbi

V torek so potrdili okužbe v dveh pomurskih občinah. Po eno okužbo so potrdili v Gornji Radgoni in Šalovcih.

V ponedeljek, 9. avgusta, v Pomurju potrdili eno novo okužbo

V ponedeljek so eno okužbo potrdili v občini Tišina.

V nedeljo, 8. avgusta, v Pomurju potrdili 4 nove okužbe

V nedeljo so potrdili okužbe v treh pomurskih občinah. Dve okužbi so potrdili v občini Gornja Radgona, ena okužbo pa so odkrili v občini Črenšovci in Lendava.

V soboto, 7. avgusta, v Pomurju potrdili 3 nove okužbe

V soboto so potrdili okužbe v dveh pomurskih občinah. Dve okužbi so potrdili v občini Grad, eno pa v Lendavi.

V petek, 6. avgusta, v Pomurju potrdili 5 novih okužb

V petek so potrdili okužbe v petih pomurskih občinah. Po eno okužbo so potrdili v občinah Apače, Beltinci, Gornja Radgona, Murska Sobota in Lendava.

V četrtek, 5. avgusta, v Pomurju potrdili 5 novih okužb

V četrtek so potrdili okužbe v petih pomurskih občinah. Po eno okužbo so potrdili v občinah Črenšovci, Grad, Murska Sobota, Rogašovci in Sveti Jurij ob Ščavnici.

V sredo, 4. avgusta, v Pomurju potrdili 8 novih okužb

V sredo so potrdili okužbe v petih pomurskih občinah. 3 v občini Ljutomer, 2 v občini Lendava, ena okužba v občinah Murska Sobota, Puconci in Turnišče.

* Podatki so razvidni na spletni strani NIJZ.

Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.08.2021 ob 15:52 gost

      Kako nekateri ne razumejo, kolikšen IQ je za to potreben, da ne sme biti prenosov virusa, da se ga znebimo? Da prenose ustavljajo samo ukrepi in cepljenje?

      4 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        11.08.2021 ob 16:12 gost

        Kakšen nizki IQ mora imeti človek, da verjame v takšne pravljice? Je še kdo živ na Švedskem, v Belorusiji, v Teksasu, na Floridi, ...........?

        7 5 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      11.08.2021 ob 18:40 kilonja gost

      To naraščajoče število okuženih je tvoje maslo Debeli Zigo, ljudi zavajaš, jim govoriš da ni virusa oni se potem na veliko družijo, seješ sovraštvo zoper janšo da bi še bolj vsi kršili predpise in potem gredo številke navzgor . Baje boste kavč epidemiologi s septembrom začeli dobivati ovadbe zaradi lažne propagande. To bo še vesela jesen :) .

      4 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        11.08.2021 ob 19:10 gost

        Na portalu TRMA si preberi kako JANŠEVI preživljajo dopust v državni vili Zlatorog na Bledu. Prijetno branje tudi ostalim. Si opazil Dončića in soigralce kako so imeli fešto s tvojo priljubljeno pjevaćico SEVERINO???? To je moral biti šok zate in vse " DOMOLJUBE ". Dončić kot kleni Slovenec ni prišel na sprejem navijačev v Ljubljani, žural je pa z balkansko pevko Severino. Še dobro, da vas ni kap pobrala. Hi,hi,hi,hi.

        4 2 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      11.08.2021 ob 19:33 gost

      Hvala Bogu , saj pa te nekam morajo na dopust , ti bi tudi šel , samo si že bone izkoristo , geli , in to glih Janševe bone , eh to pa je moralo boleti , hi,hi,hi.

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        11.08.2021 ob 19:47 gost

        Še en desničar s posebno šolo. V tej vili en dan stane 1.500 evrov in hrana s pijačo dodatnih 300 evrov. To niso Janševi boni, to so davkoplačevalski boni!!!!!!!! Janša je v 15. mesecih zadolžil državo za 8 milijard evrov in napravil v državnem proračunu več kot 4 milijarde evrov minusa. Kar se bonov tiče - nisem koristil ne lanskih in ne bom letošnjih. Moje bone podarjam Janši. Tudi na sanjske otoke ta vaš Janša hodi na počitnice, kjer z največjimi dobavitelji v zdravstvu igra golf, medtem pa njegova Jelka Godec z neko komisijo preganja ravno to korupcijo????!!!!! Bog se vasusmili, saj ničesar ne veste.

        4 2 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      11.08.2021 ob 19:37 gost

      Takšni nevoščljivec si , da ljudem niti dopusta ne privoščiš.

      3 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        11.08.2021 ob 20:02 gost

        Se vidi, da nisi prebral članka v Trmi. Problem teh dopustov je v tem, da nihče ne more dokazati ( ali noče ) kdo je plačal to bivanje, hrano in pijačo v tej vili.

        2 2 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      11.08.2021 ob 20:17 gost

      Tij rajši dokaži in dokazuj koliko so tvoji spokradli in izropali slovenski narod v vseh teh letih in potem tu nekaj pametuj ter deli moralne nauke.To kar pa ti čitaš mene ne zanima in če bi bilo v paprnati obliki si s tem niti riti ne bi obrisal , pa kaj te je s tabo narobe.

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      11.08.2021 ob 23:21 TBF gost

      Na YT so povedali da je cepivo strup in da so čipi aktivirani

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.