https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Pijan voznik na izvozu z avtoceste trčil v odbojno ograjo

14.08.2021 ob 0:00  

V četrtek okrog 10.30 ure je na izvozu z avtoceste na bencinski servis Pince, voznik osebnega avtomobila, državljan Romunije zaradi nepravilne smeri vožnje trčil v odbojno ograjo.

Voznik je med obravnavo nesreče opravil preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 1,02 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Zaradi povzročitve prometne nesreče je bil vozniku izdan plačilni nalog. Zaradi alkoholiziranosti pa je bil zoper njega podan obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

*Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.08.2021 ob 16:18 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Evo,v vsem je kaj dobrega,mu je tisti tam zgoraj preprečil še kakšno lopovščino...Sicer pa na kratko s takimi,ne glede na pravice,mlatiti in samo mlatiti v policijski kleti,naj se mladi policaji učijo,zdravnik pa naj potrdi,da je popolnoma zdrav....kak,nekda,red je bil.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.08.2021 ob 22:13 gost

      To je ravno problem sedanjih zakonov in družbe,da ni pravega reda in discipline.Če vsi vemo,da alkohol ne sodi v avto,potem se tega držimo.Ali pa ga prijeti potem pa batine in ne neko milo denarno kazen,ker taki vozniki so smrtno nevarni na cestah,pa se tega premalo zavedamo ali se zavedamo,ko je žal prepozno.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.