https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Moravskih Toplicah se je odvijal pravljični festival buč

Moravske Toplice, 15.08.2021 ob 6:00  

V Moravskih Toplicah se je v soboto, 14. avgusta, odvijal pravljični festival buč.


V okviru Poletja v Moravskih Toplicah je TIC Moravske Toplice pripravili pestro poletno dogajanje. Ob sobotah se ves avgustako vrstijo glasbeno obarvani tematski poletni večeri. 

Tokrat so pripravili festival buč na katerem se se na stojnicah prestavili zanimivi podnudniki. Festivalno dogajanje pa sta pospremili etno-glasbena skupina Veški dečki in folklorna skupina iz Rogašovcev.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.08.2021 ob 9:44 sobočanec gost

      Ka so pa te nej bilij na tem festu LIPOVČARJI!!?? Oni so največji potikvašje in njihov dolgoletni prezident Oni kuhajo in pečejo nazadnje pa vse pojedo!!

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.08.2021 ob 18:12 gost

      Đelem đelem ga nejso ga igrali ?

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.