https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

FOTO: Pri Expanu priredili že tretji nočni tek

Murska Sobota, 17.8.2021  

To soboto, je ob Soboškem jezeru pri Expanu potekal že 3. Expano nočni glow tek, ki se ga je letos udeležilo nekaj čez 240 tekačev. 

Tekači so se v teku okrog Soboškega jezera pomerili v treh disciplinah, teku na 4,35 km, teku na 8,7 km in v teku trojk.

Na krajšo progo se je podalo 63 tekmovalk. Najhitrejša je bila Tjaša Žalig, za njo pa še Natasa Bende in Mojca Turčin. Pri moških pa so bili med 58 tekači najhitrejši Vito Kunstek, Dejan Preindl in Amadej Petelinšek.

Na daljši progi je med 26 tekmovalkami bila najhitrejša Špela Gonza. Sledili sta Andreja Gorčan in Vesna Hozjan. Pri moških, kjer se je pomerilo 60 tekmovalcev je bil najhitrejši Klemen Španring, za njim pa še Tomaž Rep in Simon Malek Kuzmič.

Tako pri trojkah žensk, kot pri trojkah moških je sodelovala le po ena ekipa. V teku mešanih trojk pa so se pomerile tri ekipe. Zmagala je ekipa AK Ormož v sestavi Tomaž Rep, Danilo Magdič in Andreja Gorčan. Druga je bila ekipa Prekmurci, ki so jo sestavljali Simon Malek Kuzmič, Tomaž Sraka in Vesna Hozjan. Tretja pa je bila ekipa Grupa T.N.T. v sestavi Edvard Vučina, Matjaž Kranjc in Doroteja Kranjc.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.08.2021 ob 13:04 gost

      Ge pa je te VELIKI tekač ,ki je na Pomgradu---VEREŠ !?? Premali je da bi tekel!!?? Te pa škoda časa ka ga namenja za tek , bole se naj posveti delu na firmi Pomgrad nej ka tam samo drejmle!!??

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.08.2021 ob 15:24 gost

      Sama maratonska elita. Ne vem kao so mimo spadnuli da bi nas za stopili na olimpijskih igraj. Mogoče bi dobili še eno medaljo več.

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      17.08.2021 ob 21:50 atletinja gost

      Najviše ocenjeni atlet , atletinja v AK Pomurje je letošnji udeleženec mladinskega Evropskega prvenstva v Estoniji . Za tek v dvorani 49, o1 sek je ocenjeno 978 točk. Ima pa naj športnica MS za leto 2020 letos najbolje ocenjeni rezultat na prostem. Čestitam obema.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      17.08.2021 ob 22:34 Ge je dugi Rus ka nej bejžo gost

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.