https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Potrdili 95 novih okužb, smrtnih žrtev ni bilo

15.8.2021  

V soboto je bilo potrjenih 95 novih okužb.

Včeraj so opravili 920 PCR testov. Pri PCR testih je bil delež pozitivnih 10,3-odstoten, potrdili so 95 okužb. 

Vir: COVID-19 Sledilnik

Hospitaliziranih je bilo 43 oseb, od tega 9 na intenzivni negi.

Nobena oseba s covidom-19 ni umrla. Skupno število umrlih je 4.433.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.08.2021 ob 14:04 kilonja gost

      Debeli ZIGO to je tvoje maslo, lažne informacije širiš da virusa ni, ljudje ti verjamejo, potem še ščuvaš ljudi proti Janši in se ti še namerno bolj družijo med seboj, za kazen bomo pa spet zaprti. Ti nič ne gubiš debeli ko si privezan na stol pred računalnikom , ostali ki bi pa rad šli še kam drugam kot v gostilčno in na hrvstko mlakužo, pa bomo prikrajšani in to zavolo takših kak is ti.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.