https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Vikend dogodki, ne spreglejte!

Pomurje, 19.08.2021 ob 17:00  

Prihajajoči vikend nam bo prinesel kar nekaj zanimivih dogodkov, vse od Gornje Radgone, Radencev, Murske Sobote, Moravskih Toplic pa do Lendave. Izbira je res velika, za vse okuse. V srcu Pomurja bo poskrbljeno za zabavo. Tukaj imamo za vas nekaj predlogov. Uživajte!

Petek, 20. avgust 2021

SOBOŠKO POLETJE

Poletni večer bo še dodatno ogrela prava dalmatinska klapa, KLAPA ŠUFIT. Pridružite se jim na tradicionalnem festivalu Soboško poletje, ta petek ob 20.00, na Trgu kulture v Murski Soboti. 

NINDRI INDRI

Elektronski koncertni večer bo na Grajskem dvorišču v Murski Soboti ob 20.00, kjer bo prekmurski čudežni deček KLEEMAR predstavil težko pričakovani prvenec, NO LOVE IN MODERN WORLD. Vznemirljiva predvozačica CL_TR pa bo ogrela plesišče za vse plesa željne. 

Sobota, 21. avgust 2021

59. SEJEM AGRA - SEJEM NOVE GENERACIJE GORNJA RADGONA

Tradicionalni kmetijsko-živilski sejem AGRA 2021 je najpomembnejši sejem ponudnikov prehrane ter opreme za kmetijstvo in živilstvo v tem delu Evrope. Program dogajanja, zanimivosti in novosti letošnjega sejma lahko spremljate na spletni strani sejma in izberete dan, ki ponuja dogajanje po vaši meri. Sejem bo trajal od 21. avgusta do 26. avgusta 2021, med 9.00 - 18.00.

SOBOŠKO POLETJE

REPA VELIKANKA, interaktivna predstava s klovnovskimi prvinami je namenjena najmlajšim otrokom, od 3. leta starosti. Lutkovno gledališče Velenje prireja predstavo na Trgu kulture v Murski Soboti ob 10.00. 

SKRITO DVORIŠČE

Teo Collori & Momento Cigano so skupina, ki igra izvrstno mešanico romske glasbe in plesnega swinga. Druženje bo na Dvorišču Hranilnice prekmurskih dobrot v Murski Soboti, ob 20.00. 

KNJIŽNI SEJEM MURSKA SOBOTA

Vsi, ki imate doma knjige, ste jih že prebrali, ter bi jih radi podarili, menjali, vabljeni na MIKKov knjižni sejem, ki bo potekal na Grajskem dvorišču v Murski Soboti, med 10.00 in 13.00. 

RADGONSKA NOČ 2021

Letos bo za vročico Radgonske noči poskrbela odlična zasedba Mi2, ki s svojo glasbo navdušuje vse generacije. Njihova predskupina bodo The Cock Tails. Vabljeni na odprti oder na Trgu svobode v Gornji Radgoni, 21. avgusta ob 20.00. 

Vabljeni v čisto pravo šolo z učiteljico Nogavico, na VELIKO PIKINO PUSTOLOVŠČINO. Igrali bodo igro Zobek ne jezi se z otoka Kariestintin, kjer si nihče ne umiva zob. Rešili luknjaste pravljice s strašnega otoka Sikiruž, na katerem so smrtonosne kače pojedle svoje domače branje. Razgibali se boste ob jutranji "migivadbi" s pesmico, ki sta jo Pika in njen očka napisala, ko sta ušla strašnim morskim psom in celo nekaj malega začarala. Mladinski center Gornja Radgona organizira prireditev za otroke ob 16.00, na Trgu svobode 15 v Gornji Radgoni. 

 VINSKA FONTANA KAPELA

Koncert Jana Plestenjaka bo na Kapelskem Vrhu, ob 20.00. Ob tem si privoščite kozarec žlahtne kapljice na Vinski fontani Kapela in uživajte v razgledu na Prlekijo ter okolico. 

16. Front@ sodobnega plesa

Mednarodni festival sodobnega plesa bo trajal od 21. - 27. avgusta 2021 v Murski Soboti. Ob 19.00 MiKKova galerija Odprto obrobje: Borut Bučinel na Odprtem obrobju - odprtje razstave. Ob 20.30 Gledališče Park - Far From The Norm/Botis Seva: BLKDOG. 

POMURSKI GALOP LENDAVA

Letos se bo že petič zapored odvijalo lendavsko predtekmovanje nacionalnega galopa v Budimpešti, že dobro poznan Pomurski galop. Začetek ob 11.00. 

FESTIVAL AJDE 

V okviru Poletja v Moravskih Toplicah je TIC Moravske Toplice pripravil pestro poletno dogajanje. Na zelenici v središču Moravskih Toplic ob 19.30 bo potekal festival ajde. Festivalsko dogajanje bo popestrila glasba, delavnice za najmlajše in lokalni ponudniki bodo predstavili svojo ponudbo na stojnicah. 

Po odloku vlade se prireditev lahko udeležijo vsi, ki izpolnjujejo PCT pogoj. 

Za objavo dogodkov nas lahko kontaktirate na urednistvo@pomurec.com.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.