https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

FOTO: Lendavčani neodločeno s Primorjem

Lendava, 22.8.2021  

V soboto, 21. avgusta, je v Športnem parku Lendava bilo odigrano srečanje četrtega kroga 2. SNL, v katerem je Nafta 1903 gostila Primorje. 

Nafta 1903 - Primorje 0:0

NK Nafta 1903: Cotman, Živko, Kumer, Rebernik, Bolla, Korošec (od 73. Stare), Drk, Novinič, Haljeta (od 77. Burai), Szökrönyös (od 62. Vinko), Szabo.

ND Primorje: Zagomilšek, Badžim, Dedić, Jakopović, Šolaja (od 76. Perko), Itrak (od 46. Kuraj), Bobarić, Zavnik, Džuzdanović, Bužinel (od 64. Štrukelj), Kodermac (od 83. Suljanović).

Rumeni kartoni: Kumer, Drk, Szabo, Bolla; Kuraj, Bobarić.

Bojevita tekma se je pred 300 gledalci končala brez zadetkov. Nafta je prejela kar štiri rumene kartone za razliko od Primorja, ki so prejeli le dva rumena kartona.

Nafta odhaja v petek, 27. avgusta, na gostovanje k Rudarju. Tekma se bo v Velenju pričela ob 18. uri.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.08.2021 ob 13:59 Zopet gost

      Sramota,zopet ste nas razočarali,Dončič odstopi spokaj,uničo si klub ti in tvoji frendi,odidi nogomet ni za tebe najdi si neko drugo igračko.

      7 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.08.2021 ob 14:36 prdonja gost

        klub ti uničujejo madžari s svojimi mutnimi posli ne pa dončić. Popolnoma vseeno je kdo je na klopi, kdor je na klopi je marioneta.

        11 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.08.2021 ob 14:38 prdonja gost

        najhuje pa je ka ni nobenih rezultatov tudi ne v nogometni " akademiji " za katero se porabljajo bajni milijoni, no če verjameš da se za to porabljajo denarji :) .

        12 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.08.2021 ob 14:12 rile gost

      Vse se odvija po navodilih,ekipa bo na koncu med 3. do 5 . mestom.Lep pozdrav v Lendavo...

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      22.08.2021 ob 14:34 gost

      Zopet ti si prizadet. Dončič je kriv. Kaj se je Dončič sam pripelal v Lendavo ali so ga pripeljali madžarski vlagatelji. Je Dončič pripeljal 4 madžarske igralce na nivoju naše tretje lige. Eni v Lendavi ste res zabiti do amena. Sicer je pa domet te ekipe, ki Nafta ampak ZTE3 nekje med 5 in 10 mestom. Šele ko boste začeli večinoma Lendavčanov bojkotirati tekme ZTE3 in bo na tekmi prisotno le 30 gledalcev na tribuni in 30 Gorgonov ki so se prodali madžarom, šele takrat bodo v madžarskem vodstvu doumeli, da je nekaj narobe in bo treba pripeljat prave okrepitve za ambicije za prvo ligo, šele takrat se bodo zganili nič prej. Dokler vas bo 300 ali 400 na tekmi, bodo Madžari rekli, vse je ok, narod je zadovoljen, lahko nadaljujemo tak naprej v neskončnost, ker so Lendavčani naivni. No, če pa ste zadovoljni z večnim životarjenjem v drugi ligi in imeti večno tekme, z Dobom, Dekani, Brežicami itd potem več nimam kaj dodati. Dejstvo je, da odkar so prišli madžari v klub, je Mura 10 let pred nami z manjšim proračunom. Ne samo to, še Beltinci nas dohitevajo z 10 krat manjšim proračunom. žalostno, da tega ne vidite ali pa nočete videt, za vas je edini problem Dončič, res neverjetno. Pred tem pa je bil krivec Sluga pa Fridl. Kaj ste res tako zabiti ali se zabite delate, da je vseeno, če to ekipo vodi Radoš ali Darko Milanič. Na koncu po produkt vedno isti, sredina drugoligaške tabele največ do petega mesta. Ste res z tem zadovoljni Lendavčani?????????????? Jaz že kar nekaj časa bojkotiram tekme in ZTE3, tako dolgo, dokler se ne bo vrnila nazaj prava Nafta, če bo to večno bo to večno. Pohvalil bi kar nekaj pristašev Nafte, ki z mano bojkotirajo to sranje, med njimi so tudi taki, ki so madžarske narodnosti. Vsaka čast takim navijačemm. Upam, da se lendavčani streznite že enkraat in množično bojkotirate tekme ZTE3, le tako bomo dosegli spremembe na bolje. Žal je to edina možnost.

      14 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      22.08.2021 ob 14:47 gost

      Ta z dogim komentarom je zadel bistvo problema, takšna je realnost nažalost. Tudi jaz že dve leti ne hodim na tekme Nafte, ker vem kaj je v ozadju. Vi, ki to podpirate in obiskujete to polomijp pa.............škoda besed in časa.

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      22.08.2021 ob 16:05 gost

      Čakaj malo, ne mešaj tu gorgone. Starejši gorgoni večinoma bojkotiramo tekme Nafte, ti ki pa navijajjo in vzpodbijajo madžare so pa Banditi ne Gorgone. Večji hasek bi ti Banditi naredili, če bi se povezali z svojimi prijatelji Tifozi iz Kopra in z njimi v prvi ligi navijalo, kot pa da podpirajo to madžarsko životarjenje v drugi ligi. Mogoče pa so jih madžari podkupili, da navijajo, ne vem samo ugibam.

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.08.2021 ob 16:37 Tutu gost

        Berem tvoj komentar, pa ne morem verjet kaki bedak si. Če si ti gorgona, sem jaz papež Frančišek.

        7 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.08.2021 ob 10:11 Ne seri gost

        Starejših gorgon ni ze 20 let ni na tribuni gorgon! Tak da ne seri. In kolko vem si prav vasi kolegi i tifuzi! Kaj si se komaj zdaj streznil od igle!?!?

        1 2 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      22.08.2021 ob 17:31 Feri gost

      Evo spet ta Szekrenješ, pa kdo ga forsira?????

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      22.08.2021 ob 18:09 gost

      Bivsi gorgon. Bedaki ste pa vi ki hodite na tekme in navijate za nek tuj madzarski klub. Vis to pa je idiotizem prve vrste.

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      22.08.2021 ob 19:32 športnik gost

      Zdravo Lendačani, mene samo zanima, če se je že začela izgradnja lendavske nogometne akademije? Nikjer ni nobenih informacij o tem, samo, da je v mesecu juniju bil položen temeljni kamen...

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.08.2021 ob 22:52 igen gost

        Ja, samo ta temeljni kamen je čez noč izginil...uzela ga magla...pa zdaj vse stoji, dokler ne najdejo drugi kamen, ki bo primeren za tako akademijo, veste vsak kamen ni za take reči.

        3 0 Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      22.08.2021 ob 20:01 hat perse gost

      Ena beseda je dovolj za vse v Nafti in okrog nje: NESPOSOBNEŽI. Ne imejte ljudi za norca. Vi ne tekmujete, vi nastopate. Za to je dovolj tud i lendavska občinska liga.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.