https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Iz parkiranega avtomobila ukradli denarnico z denarjem in bančnimi karticami

22.08.2021 ob 7:00  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali šest prometnih nesreč. V eni je bila ena oseba lažje telesno poškodovana. V ostalih petih je nastala samo materialna škoda. Obravnavani sta bili še dve poškodbi vozila na parkirnem prostoru in trije primeri povoženja divjadi. Poleg tega je bilo obravnavanih šest kaznivih dejanj in devet kršitev javnega reda.


S področja kriminalitete so soboški policisti obravnavali tatvino artiklov iz trgovine. V Hrastje Moti je neznanec iz parkiranega osebnega avtomobila ukradel denarnico z denarjem in bančnimi karticami s katerimi je na različnih bankomatih večkrat poskušal dvigniti denar. Radgonski policisti so obravnavali še povzročitev lahke telesne poškodbe, petrovski pa ponarejanje listin. Obravnavani sta bili še dve poškodovanji osebnih avtomobilov.

Ob 4.54 je pred krajem Desnjak, v občini Ljutomer, voznica osebnega vozila zapeljala s cestišča v jarek in se prevrnila na streho. Poškodovana je bila ena oseba, ki so jo reševalci NMP prepeljali v SB Murska Sobota. Gasilci PGD Ljutomer so vozilo postavili na kolesa, odklopili akumulator, očistili vozišče in nudili pomoč reševalcem in policiji.

Javni red je bil kršen 2-krat v zasebnih prostorih in 7-krat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola je bil pridržan voznik osebnega avtomobila. Prav tako mu je bil zasežen osebni avtomobil.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju Policijske postaje Murska Sobota.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.08.2021 ob 8:52 gost

      Zadnje čase zelo povečana uporaba alkohola med udeleženci cestnega prometa,zgleda,da je vinjen za volanom skoraj vsak 3.voznik.Kar priča,da so kazni ta tovrstne primere zelo nizke,mile. Bo treba nekaj ukrepativ to smer da se le ti udeleženci trajno odstranijo iz prometa in slovenskih cest in s tem izboljša prometna varnost.

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.08.2021 ob 9:31 opalin gost

        se ti ne zdi bolj smiselno, da bi raje alkohol prepovedali, odstranili? sicer pa če je človek malo pijan ali zadet, vozi mnogo kepše in varneje.

        3 2 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.08.2021 ob 8:59 gost

      Pa res moraš biti kreten, da v avtu pustiš denarnico z vsemi dokumenti in karticami… 👎🏻👎🏻👎🏻

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      22.08.2021 ob 9:02 gost

      Ja,ko to bereš,bo zaradi alkohola za volanom trebalo vse skupaj zaostriti! Skoraj ni dneva,da nebi koga dobili vinjenega za volanom!

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.