https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Katera podjetja v Pomurju iščejo kader?

24.08.2021 ob 6:00  

Tudi tokrat smo za vas preverili, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju. V zadnjem tednu okoli 130 novih priložnosti, preverite, morda je katero ustrezno ravno za vas. 

ZDRAVSTVENI DOM MURSKA SOBOTA išče PSIHOLOGA II (PRIPRAVNIK). Za to delovno mesto se zahteva visokošolska 2. stopnja izobrazbe oziroma visokošolska univerzitetna izobrazba. Na voljo so 3 delovna mesta. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Ponujajo zaposlitev za določen čas, s 6-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 24. avgusta 2021. Prav tako iščejo ZDRAVSTVENEGA ADMINISTRATORJA V (II). Zahtevajo srednjo strokovno izobrazbo oziroma srednjo splošno izobrazbo ter 6 mesecev delovnih izkušenj. Ponujajo zaposlitev za določen čas 12 mesecev s 3-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 24. avgusta 2021. Potrebujejo še STROKOVNEGA SODELAVCA VII/2 (III). Zahteva se visokošolska 2. stopnja izobrazbe oziroma visokošolska univerzitetna izobrazba ter 1 leto delovnih izkušenj. Drugi pogoji za zasedbo delovnega mesta so znanje obračuna plač, blagajniško poslovanje in arhiviranje dokumentacije. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas s 3-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 24. avgusta 2021. V svoje vrste prav tako vabijo ZDRAVNIKA BREZ SPECIALIZACIJE in ČISTILKO.

PARADAJZ, podjetje za proizvodnjo, trgovino, storitve in distribucijo d.o.o. išče VODJO NABAVE. Za to delovno mesto se zahteva visokošolska 2. stopnja izobrazbe oziroma visokošolska univerzitetna izobrazba in 1 leto delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Zahteva se znanje angleškega in nemškega jezika, dobra računalniška pismenost, organizacijske in komunikacijske sposobnosti, pogajalske veščine in timska naravnanost. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas s 6-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 31. avgusta 2021. 

AUDIT & CO, družba za revizijo in svetovanje d.o.o. Murska Sobota išče ASISTENTA V REVIZIJI. Zahtevajo srednjo strokovno izobrazbo oziroma srednjo splošno izobrazbo ter 2 leti delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo delovnega mesta so znanje angleškega in nemškega jezika in osnovna računalniška pismenost. Ponujajo zaposlitev za določen čas 12 mesecev. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 25. avgusta 2021. 

CSD Murska Sobota išče STROKOVNEGA DELAVCA ZA PODROČJE (ENO ALI VEČ). Za to delovno mesto se zahteva visokošolska 2. stopnja izobrazbe oziroma visokošolska univerzitetna izobrazba ter 6 mesecev delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Prav tako mora kandidat imeti opravljen strokovni izpit iz upravnega postopka, opravljen strokovni izpit s področja socialnega varstva in osnovno računalniško znanje. Ponujajo zaposlitev za določen čas za čas nadomeščanja. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 26. avgusta 2021.

ŠOLE v LENDAVI, LJUTOMERU, GORNJI RADGONI in MURSKI SOBOTI iščejo UČITELJE, VRTCI v LENDAVI in GORNJI RADGONI iščejo VZGOJITELJE PREDŠOLSKIH OTROK.

Podrobnosti prostih delovnih mest zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ.

FOTO: Pixabay.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.08.2021 ob 18:35 birtalko gost

      iščejo ja, bla, bla. imajo že vse vnaprej. ne vem koga farba tudi ta zavod. najbolj nekoristna ustanova.

      20 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.08.2021 ob 21:06 gost

      Točno tako imas prav

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      25.08.2021 ob 9:09 westside gost

      ce je CSD najbole nekoristna ustanova,te kda ti v zivljenji zagusti, bog ne daj ka zgibis sluzbo tudi to okoli ne lazi pa prosi za pomoc.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      26.08.2021 ob 10:13 birtalko gost

      wetside, ločiti je treba med zavodom in socialno oz. zrsz in csd. jaz sem pisal o zrsz. csd je malo bolj koristna ustanova. in če zgubiš službo še ni nujno, da dobiš pomoč. o ne-ne!

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.