https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Mladi v Turnišču: Naj se čuje naša vola!

Turnišče, 30.08.2021 ob 15:50  

Mladi so si na tokratnih delavnicah zadali cilje, da v naslednji petih letih bistveno izboljšajo svoj položaj v občini Turnišče.

V prostorih kluba mladih Turnišče je potekal tretji dogodek v sklopu ugotavljanja potreb mladih v občini Turnišče. Tokratno delavnico v sklopu priprave lokalne strategije za mlade sta vodila Tadej Žalik, predsednik Kluba mladih Turnišče in Matejka Horvat, strokovna sodelavka na regionalnem stičišču nevladnih organizacij Pomurja.

S konkretnimi predlogi ukrepov so preko vodenih delavnic lahko mladi udeleženci predlagali rešitve s področja stanovanjske problematike, izobraževanja, informiranja, vključenosti mladih v družbeno soodločenje, mobilnost, podjetništva in zaposlovanja.

"Naj se čuje naša vola!"

Ne glede na PTC pogoj so mladi z veliko udeležbo pokazali interes in željo po participaciji, kar je eden od ključnih problemov časa med in po koroni in je lahko vzor naši družbi.

Foto: Klub mladih Turnišče

Z izbiro slogana naj se čuje naša vola so mladi jasno sporočili, da je čas, da mladi prevzamejo odgovornost v svoje roke in si zagotovijo svoje mesto med lokalnimi odločevalci.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      31.08.2021 ob 8:17 gost

      Ka v ton toriščaj maju Samu 2 mladiča. Što de pa poslušal tan mlade tej eni pa isti svetniki pa župan keri je poju svoje obljube zato je tak debeli. Kajti ko nekaj pred volitvami obljublja moraš vsaj pol uresničiti Nej ka se obljube v trej lajtaj komaj premlejvle. Glavno ka se plača Velka zdigavle občina pa najbolj za razvojun.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.