https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

V Tropovce prihaja kolesarski spektakel

24.8.2021  

V nedeljo, 29. avgusta 2021, se bo v Tropovcih v organizaciji Kolesarskega kluba Tropovci odvijala kolesarska dirka za 11. Pokal občine Tišina.

Kolesarski klub Tropovci pripravlja to nedeljo kolesarsko dirko za 11. Pokal občine Tišina. Krožna dirka bo potekala na 5 km dolgem krogu s startom pri Gasilskem domu v Tropovcih, skozi vas Tropovci, po državni cesti v smeri Murske Sobote, kjer v križišču zavije v desno proti naselju Murski Črnci, skozi vas Gradišče do cilja pri GD v Tropovcih. Organizatorji na startu pričakujejo več kot 300 domačih in tujih kolesarjev športnikov.

Kolesarska dirka se bo začela ob 9. uri, ko bodo prvi zagnali pedale kolesarji amaterji in kolesarji master kategorij ter ženske. Po končani dirki amaterskih kategorij bodo svoje sposobnosti pokazali naši najmlajši cicibani in šolarji, ki se bodo, pomeri na 650 m dolgem prologu od vasi Gradišče do cilja na prireditvenem prostoru v Tropovcih.

Dirka se bo nadaljevala ob 12. uri, ko se bodo na start podali najmlajši licencirani kolesarji kategorije dečkov C (3 krogi – 15 km), B in A (6 krogov – 30 km) ter vseh kategorij deklic in mlajših mladink.
Vrhunca dneva bodo najprej dirka za mlajše mladince/starejše mladinke, ki bodo začeli predvidoma ob 13.30. Opravili bodo z 10 krogi v skupni dolžini 50 km.

Po cilju zadnjega sledi dirka za starejše mladince. Najboljši mladinci bodo dirkali 16 krogov v skupni dolžini 80 km. Posamezne dirke bodo popestrili z letečimi cilji za nagrade, ki bodo popestrili dogajanje na dirki in naredili celotno dirko še bolj zanimivo.

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.