https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Reševalec preprečil tragedijo na Soboškem jezeru

24.08.2021 ob 15:10  

V uredništvo so nas obvestili, da naj bi v soboto, 21. avgusta, okrog 16.30 na Soboškem jezeru ob Expanu prišlo do skorajšnje katastofe, saj se je utapljala celotna družina.

Po navedbah očividca naj bi se okrog 16:30 približno 5 metrov vstran od obale začela utapljati celotna družina, oba starša ter 2 otroka. Enkrat je bil eden pod vodo drugič drugi, najhujše pa je bilo po navedbah priče to, da si otroka videl potem zopet ne.

Na pomoč naj bi po pričevanju takoj priskočil tamkajšnji reševalec, ki naj bi sam rešil vse utapljajoče člane družine. "Če ne bi bilo reševalca, ki je videl, kaj se dogaja in se zagnal v vodo. Jaz kaj takšnega še nisem videl. Kot žival se je boril in reševal enega, nato drugega. To je bilo za videti grozno, nihče mu ni priskočil na pomoč, da bi mu pomagal. Ko je reševal enega za drugim, je bilo videti, kot da se Marija prikazala," je dogajanje opisal očividec.

»Mislim da je človek preprečil tragedijo, cela družina bi se utopila, če pa jih več ni bilo nad vodo, pa dva otroka, vsi štirje bi šli? Med seboj so borili za življenje pa drug drugega pod vodo potiskali, kaj takšnega, kot je naredil ta reševalec, se zgodi enkrat na sto let", je o herojskem dejanju zapisal očividec.

Kolikor smo še izvedeli, da celotna družina ni znala niti plavati.

Na srečo se je vse dobro končalo, k čemur je pripomogel reševalec. Po navebah priče naj bi mu bilo ime Simon, za svoje herojsko dejanje pa si zasluži vsaj pohvalo.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.08.2021 ob 16:12 gost

      Bravo očividec zelo lepo si vse opisal namesto da bi pomagal. Sram je lahko vse ki so zraven gledali in nič ukrepali. Staršem pa kazen da ne naučijo otrok plavati v prvi vrsti pa sebe. In potem se jih ženejo v tako kopališče kjer je samo za kopalce in se za njih je nevarno.

      26 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.08.2021 ob 16:14 tutu gost

      Sobota nima jezera....to ni jezero, je gramoz. Dajte nehat zavajat ljudi.

      31 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      24.08.2021 ob 17:43 gost65457 gost

      od mene pa pohvale g.Simonu!!!

      16 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      24.08.2021 ob 20:05 Resevalec gost

      Bravo. vsak dogodek obesite na zvon. Zanima me zakaj nam osebno ne predstavite resevalca Simona. Vsaka mu cast.

      13 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      24.08.2021 ob 22:13 gost

      Malo morgen…zgodba prenapihnjena ….usro bi se nej pa štiri rešo v globoki vodi …

      1 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      01.02.2022 ob 16:31 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.