https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Prva prenovljena Telemachova poslovalnica odpira svoja vrata

Murska Sobota, 24.08.2021 ob 14:30  

Ste že opazili Telemachovo novo grafično podobo v mavričnih barvah? Z veseljem vas obveščamo, da je v novi podobi tudi prva Telemachova poslovalnica! Še ne veste, kaj boste počeli jutri?

Vljudno vabljeni v Mursko Soboto! Na Lendavski ulici 29D bo jutri, 25. avgusta med 9. in 19. uro, potekala uradna otvoritev prve Telemachove poslovalnice z novo podobo!

V elegantnem in sodobno opremljenem okolju boste lahko na licu mesta preizkusili vrhunsko Telemachovo tehnologijo in se prepričali o pestri ponudbi ter naprednih storitvah. Prenovljena poslovalnica bo tako poglobila interakcijo med prodajnim osebjem in obiskovalci, ki bodo na ta način deležni še boljše uporabniške izkušnje

Čaka vas velika nagradna igra, v kateri se boste potegovali za električni skiro, pametni televizor in ostale privlačne nagrade.

Obiskovalce bomo poleg privlačne grafične podobe osvežili tudi z brezplačnim sladoledom in jih razveselili s promocijskimi darili. Lahko se boste pomerili v nogometnem poligonu, 5 srečnežem pa bomo podarili po 2 vstopnici za ogled nogometne tekme NŠ MURA.

Ekipa v Murski Soboti vas nestrpno pričakuje, mi pa med tem že prenavljamo naslednjo Telemachovo poslovalnico …

PR

    Fotogalerija