https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Potrdili 508 novih okužb, ena oseba je umrla

25.8.2021  

V torek je bilo potrjenih 508 novih okužb. Ena oseba je zaradi COVID-19 umrla.


Včeraj so opravili 2.805 PCR testov. Pri PCR testih je bil delež pozitivnih 18,1-odstoten, potrdili so 508 okužb. 

Vir: COVID-19 Sledilnik.

Hospitaliziranih je bilo 89 oseb, od tega 19 na intenzivni negi.

 Ena oseba s covidom-19 je umrla. Skupno število umrlih je naraslo na 4.443.

Foto: Pixabay.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.08.2021 ob 10:28 gost

      Evo zdaj bi morali grbanji rasti, rastejo pa oboleli za CORONO, pa spet isto, krivi do vsi drugi samo ne tisti, vemo kateri, se vidi po komentarjih in drugi tem podobni.

      6 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.08.2021 ob 11:05 gost

      Kriva je tvoja prazna tikev. Kriva ja kokos kera zaradi kovida nese zlata jajca. Zato naj traja, traja, traja tja do leta 2050.

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      25.08.2021 ob 11:41 NENORMALNO ZA VLADO gost

      Itak je za pizdo materino, poglejte: dovoli zastonj testiranja in to šolnikom in zdravstvenim delavcem, vemo pa, da testi niso zanesljii in se po testiranju mogoče v petih urah že okužiš, kar do novega testiranja ne zaznaš. Torej 2 dni raznašaš virus???????????????? In tako avtomatsko SAMA VLADA ODVRAČA OMENJENE OD CEPLJENJA, NAMESTO DA BI ZA NJIH BILO OBVEZNO CEPLJENJE, SAJ so v stiku z vsemi starostnimi skupinami ljudi. In tej vladi in NIJZ-u pravimo STROKOVNOST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! V čolne z njimi in po SAVI do Donave in naprej v Romunijo, adijo pamet.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.08.2021 ob 12:34 Gost gost

        Ma kaki virus-ma kaki testi-ma kaki cepljeni in ne cepljeni-človek je narejen z lastnim imunskim sistemom in začnite folk že enkrat razmišljati v to smer-tukaj se nam igra farmamafija in vse države zaenkrat dobivajo v skledo mafijski denar ,ko vam bo to enkrat jasno,potem boste videli kam nas želijo odpeljati.Tukaj se ne gre za zdravstveno pomoč ,ki bi se naj nudila za vsakega slehernega državljana ,ampak je tukaj umazana igra in ko boste to dojeli-bo žal za vsega konec.

        3 2 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      25.08.2021 ob 11:51 gost

      Če je mogoče za gripo bilo obvezno cepljenje? Letos pa sploh gripe ni, to zaj kao covid, pa je navadni prehlad,ene pač prime, druge ne.Odvisno od imunosti vsakega posameznika......

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      25.08.2021 ob 11:57 ........ gost

      V Celjski bolnišnici je zaposlena soproga Januša Groznuga, torej dodatek mora bit in ime za kobid ustanovo. Šolnikom se ne da učiti, bi radi sedeli in kasirali. Zdravstvo spava in odmara, (videno po ozjavah pacientov v bolnišnicah. Ne vem, kaj za vraga je to za virusa, ki se zgrinja samo nad DEŽELICO NA ONI STRANI ALP. Sosedi nimajo z njim problema, tudi mogočni Orban GA JE POSLAL NAD sLOVENIJO namesto cepiva, na svoje stadione pa raje Orban privablja množice gledalcev, kar je tudi prav. In nima nobenih problemov z Janšo in vidim, da Janezek še zdaleč ni strokovnjak za virus, je pa za obstoj vlade, saj posledično z zaprtjem države podaljšuje njen obstoj in plače oslancev, ki nikoli več ne bodo videli hramu demokratičnega sranja.

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      25.08.2021 ob 12:34 gost

      Vse si lepo napisal vse je res si pa pozabil napisati da je,,, talibani Januš,,, hlapec Orbana in Plenkovica. Zato ker je Prekmurju prodal orbani. Orožje z kerim je bilo posledično genocid nad Bošnjaki in Vukovar pa ga drži za jajca Plenkovič.

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      25.08.2021 ob 15:32 gost

      Pravkar na teletekstu piše, da je učinkovitost cepiv Pfizer in Moderna padla iz 91 na 66 odstotkov...... torej? Začnite razmišljati ljudje in to s svojo glavo.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      25.08.2021 ob 19:58 SOBOČANEC gost

      DELAJTE SE NORCA SAMO DA TE BETEŽNI TE SE DELAJTE HEROJE IN BOJTE JAKO PAMETNI

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.