https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V Pomurju 22 novih okužb

 

Včeraj je bilo opravljenih 2.932 PCR testov, potrjenih je bilo 509 novih okužb. 


V sredo, 25. avgusta, v Pomurju potrdili 22 novih okužb

V sredo so okužbo potrdili v desetih pomurskih občinah. Sedem novih okužb so odkrili v občini Lendava, štiri nove okužbi so odkrili v Beltincih, tri nove okužbe so odkrili v Murski Soboti. Po dve okužbi so na novo odkrili v občinah Rogaševci in Sv. Jurij ob Ščavnici. Po eno okužbo so potrdili v občinah Gornja Radgona, Radenci, Razkrižje in Turnišče.

V torek, 24. avgusta, v Pomurju potrdili 10 novih okužb

V torek so okužbo potrdili v petih pomurskih občinah. Štiri okužbe so potrdili v Murski Soboti, po dve v Beltincih in Rogaševcih ter po eno v Puconcih in Tišini.

V ponedeljek, 23. avgusta, v Pomurju potrdili 18 novih okužb

V ponedeljek so okužbo potrdili v desetih pomurskih občinah. Šest novih okužb so odkrili v občini Lendava, po dve okužbi so odkrili v Beltincih, Dobrovniku in Rogaševcih. Po eno okužbo so potrdili v občinah Gornji Petrovci, Kuzma, Ljutomer, Murska Sobota, Turnišče in Sveti Jurij ob Ščavnici.

V nedeljo, 22. avgusta, v Pomurju potrdili 8 novih okužb

V nedeljo so okužbo potrdili v sedmih pomurskih občinah. Dve okužbi so odkrili v Gornji Radgoni in po eno okužbo v Beltincih, Lendavi, Ljutomeru, Moravskih Toplicah, Rogaševcih in Turnišču.

V soboto, 21. avgusta, v Pomurju potrdili 6 novih okužb

V soboto so okužbo potrdili v šestih pomurskih občinah. Po eno okužbo so odkrili v Apačah, Moravskih Toplicah, Murski Soboti, Rogašovcih, Šalovcih in v Kuzmi.

V petek, 20. avgusta, v Pomurju potrdili 3 nove okužbe

V petek so okužbo potrdili v dveh pomurskih občinah. Dve okužbi v Svetem Juriju ob Ščavnici in eno na Tišini.

V četrtek, 19. avgusta, v Pomurju potrdili 5 novih okužb

V četrtek so okužbo potrdili v petih pomurskih občinah. Po eno okužbo so odkrili v Beltincih, Gornji Radgoni, Gornjih Petrovcih, Svetem Juriju ob Ščavnici in Rogašovcih.

*Podatki so razvidni na spletni strani NIJZ.

Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija