https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Avtomobil po trčenju popolnoma pogorel, voznik pa se lahko telesno poškodoval

27.08.2021 ob 6:35  

V preteklih štiriindvajsetih urah so pomurski policisti obravnavali tri prometne nesreče, pet kaznivih dejanj, pet kršitev javnega reda in miru, zasegli osebni avtomobil in dva primera povoženja divjadi.

V Lendavi je voznik osebnega avtomobila vozil po makadamski cesti, ki poteka vzporedno ob reki Ledavi. Ker ni vozil po sredini vozišča, je zapeljal desno po nabrežini reke Ledave ter trčil v steber mostu. Po trčenju se je avtomobil vžgal in pogorel v celoti. Voznik se je pri trčenju lahko telesno poškodoval. 

Fotografija je simbolična - Pixabay.

Na področju kriminalitete so soboški policisti obravnavali dve tatvini koles in vlom v stanovanjsko hišo, radgonski pa tatvino denarnice z denarjem, lendavski pa tatvino goriva na bencinskem servisu.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat na javnem kraju. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

V Gornji Radgoni je bil zaustavljen voznik osebnega avtomobila. V postopku je bilo ugotovljeno, da za vožnjo ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja. Avtomobil mu je bil zasežen.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na pomurski avtocesti.

    Fotogalerija