https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: TIC Moravske Toplice praznuje 25. obletnico delovanja

Moravske Toplice, 29.08.2021 ob 15:00  

Turistično-informativni center Moravske Toplice letos praznuje 25. obletnico delovanja. V ta namen so se v soboto, 28. avgusta, pred Bike Centrom Moravske Toplice zahvalili vsem partnerjem in sodelavcem za skupno rast, podporo in zaupanje.

Osnovna dejavnost Javnega zavoda TIC Moravske Toplice je promoviranje in trženje turistične ponudbe Moravskih Toplic z okolico in širše ter obveščanje obiskovalcev (tujih in domačih) o lokalnem dogajanju na področju turizma. Med druge dejavnosti se uvrščajo: koordinacija in organizacija turističnih prireditev, prodaja turistične literature ter izdelkov domačih in umetnostnih obrti, izvajanje razvojnih, projektnih aktivnosti s področja turizma, skupna promocija Pomurja na mednarodnih turističnih sejmih in  rezervacijo prenočišč pri zasebnih sobodajalcih.

Direktorica Turistično-informativnega centra Moravske Toplice mag. Sonja Bily se je v svojem govoru zahvalila vsem sodelavcem, podpornikom in poslovnim partnerjem, da verjamejo v njihovo delo, jim zaupajo in ga podpirajo že vrsto let, prav tako, se je v svojem govoru zahvalil župan občine Moravske Toplice Alojz Glavač.

Do sedaj se lahko pohvalijo s številnimi uspešnimi in prepoznavnimi projekti, organiziranimi dogodki, promocijo in večjo prepoznavnost Pomurja tako doma kot v tujini. Njihovo trdo delo, tudi v sodelovanju z drugimi organizacijami je obrodilo sadove in postavilo Pomurje na zemljevid najbolj priljubljenih destinacij.

TIC Moravske Toplice se je promocije občine tudi to sezono lotil na prav poseben način. V letu 2020 so začeli ustvarjati zgodbo turistične destinacije skupaj z lokalnimi ponudniki v občini, letos pa so jo še nadgradili in dodelali. Iz 24 promocijskih filmčkov, ki so jih ustvarili v lanskem letu, so tokrat sestavili štiri, ki predstavljajo področja lokalnega turizma. Nastali so kratki filmčki, ki predstavljajo lokalno kulinariko, kmetije, vinotoče in turistične kmetije ter lokalne izdelke, s čimer se tudi na destinaciji Moravske Toplice vključujejo v EGR 2021. 

Praznovanja obletnice se je udeležilo tudi nekaj imenitnih gostov med njimi nekdanja kmetijska ministrica Aleksandra Pivec, Anita Manfreda in izvršni direktor Term 3000 Moravske Toplice Igor Magdič.

 

Praznovanje obletnice je popestrila s svojim petjem Mateja Ivanov, poznana pod umetniškim imenom Moira. 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.08.2021 ob 16:50 gost

      Kako lepo se pogosti elito kaj pa navadne smrtnike keri vse to plač ajo.

      17 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.08.2021 ob 17:30 Gost gost

      Kdo pa je njim preverjal PCT pogoje?

      11 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      29.08.2021 ob 17:38 Gost gost

      Saj glavnim nihče ne preverja nobenih pogojev glavno ka oni uživajo

      10 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      29.08.2021 ob 18:38 gost

      Pa nega nič boljšega kot moira!!?? baba blesava predstavlja Moravski TIC ! škoda guča kakši nesposobneži vodijo tole organizacijo!!

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      29.08.2021 ob 19:56 gost

      To zdaj ne vidijo davkoplačevalci deco do zaperali in testerali tej do nas pa okuževali gamad prekleta nažrite se do amena

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.08.2021 ob 21:32 Gost gost

        Saj pravim da tej glavni vsi uživajo za šole pa vse neven kakšne zahteve Pct pa omejitve ene in druge te pa sredina septembra pa do že zapirali....

        3 2 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      30.08.2021 ob 8:28 Gost gost

      Pa kaj je direktorica tica stala v vodi, ko so ji jemali mero za hlače? Celo sliko pokvari!

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      30.08.2021 ob 13:28 gost

      Torej, če si lopov, kot omenjena nekdanja kmetijska ministrica Aleksandra Pivec, potem spadaš med imenitne goste??? A se vam je čisto zmešalo???

      3 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.