https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Pomurske nogometašice v četrtfinalu izgubile proti Olimpiji

Bratonci, 27.8.2021  

V četrtek, 26. avgusta, je bila v Bratoncih odigrana četrtfinalna tekma za Ženski pokal, kjer so ŽNK Nona Pomurje gostile ŽNK Olimpija Ljubljana in izgubile s 3:5.


ŽNK Nona Pomurje Beltinci - ŽNK Olimpija Ljubljana 3:5 (1:4)
(Kos v 6. min, Kolbl v 10. min, Rogan v 28. min, Križaj v 34. min, Paliska v 40. min in v 82. min, Rozmarič v 58. min, Dimitrijević v 60. min)

ŽNK Nona Pomurje: Vamberger, Kolar, Korošec, Kolbl, Juršnik (od 85. Horvat), Rozmarič, Božić (od 46. Eferl), Kos, Makovec, Dimitrijević, Nemec.

ŽNK Olimpija Ljubljana: Šapek, Žvokelj (od 54. Bratuša), Kos, Kralj, Duronjić, Rogan, Milović, Prša, Vindišar, Križaj, Paliska.

Sodniki: T. Celjer, J. Antolič in K. Florjančič.

Zadetki: 0:1 Kos (6.), 1:1 Kolbl (10.), 1:2 Rogan (28.), 1:3 Križaj (34.), 1:4 Paliska (40.), 2:4 Rozmarič (58.), 3:4 Dimitrijević (60.) in 3:5 Paliska  (82.).

Rumeni kartoni: Nemec, Juršnik, Kolbl; Vindišar.

Tekma za četrtfinale se je pred 120 gledalci začela bojevito. Že v začetku srečanja so povedle gostje, v 6. minuti je za 0:1 zadela E. Kos. Pomurke so nato v 10. minuti z zadetkom Špele Kolbl izenačile rezultat, a so jim Ljubljačanke do konca prvega polčasa uspele zadati še tri gole. Zadele so Roganova, Križajeva in Paliska. Prvi polčas se je tako končal z vodstvom gostij 1:4.

V drugem polčasu so bile Pomurke nekoliko uspešnejše, tako so z zadetki v 58. in 60. minuti uspele znižati vodstvo na 3:4. Zadeli sta Špela Rozmarič in Maja Dimitrijević. Gostje pa so nato v 82. minuti znova povišale vodstvo. Tekma se je končala z zmago ŽNK Ljubljna Olimpija 3:5.

Foto: arhiv Pomurec.com.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.08.2021 ob 14:31 bbb gost

      Poraz je še najmanj kaj se vam je zgodilo, prihodnost je bolj vprašljiva. Klub, kateri je temeljil na mladih domačih igralkah se je gradil 20 let, vam je v 2 letih uspelo .... Nadaljevanje zgodbe bo zanimivo.

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.08.2021 ob 8:26 bauerman gost

      Klub počasi ugaša. Obnašanje nekaterih v ekipi na zadnji tekmi je za zapor. Zato tudi rdeči karton. Barbarstvo. Nekatere osebe v klubu so se ukvarjale tudi z nečednimi posli in vse to se odraža na odnosih v klubu. Najboljše domače igralke so ravno zaradi tega odšle iz kluba. Zdaj smo tujska legija. Upravičeno kreganje in odstopi v klubu. Adijo!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      29.08.2021 ob 7:32 BRATONČAR gost

      PROPAD ŽENSKEGA NOGOMETA V PREKMURJU----------------EDINI KRIVEC JE VELIKI TRENER BAUER. TO JE GOLA RESNICA.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.