https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Ta vikend na Soboškem jezeru 130 kajakašev

28.8.2021  

Člani Kajak kanu kluba ROTOATTIVO, ki tekmujejo na mirnih vodah, so v maju začeli s tekmovanji za slovenski pokal.

Do sedaj so se udeležili tekme v Brestanici, Mostu na Soči in Murski Soboti. Na vseh tekmah so usvojili kolajne in so zelo visoko na lestvicah slovenskega pokala v kajakih in kanujih na mirnih vodah. V nedeljo, 15. avgusta so se udeležili tudi državnega prvenstva v maratonu na mirnih vodah na Bohinjskem jezeru, kjer so dosegli odlične rezultate. Ariel Šadl je dosegla odlično tretje mesto na 2 km dolgi progi, Dorotej Sakač odlično četrto in Noah Šadl sedmo mesto. V starejših kategorijah na 10 km dolgi progi sta se dobro odrezala Hana Bedernjak (peto mesto) in Maj Habjanič (sedmo mesto). V članski kategoriji pa je na 20 km dolgi progi Aleksander Raduha dosegel izvrstno tretje mesto.

Ta vikend, 28. in 29. avgusta se bodo kajakaši udeležili državnega prvenstva v sprintu na mirnih vodah, ki bo na domačem terenu - na Soboškem jezeru. Tekmovanje bo potekalo oba dni od 9:30 – 17:30, kjer bodo tekmovali od najmlajših  cicibanov do članov, v k1- kajaku, c-1 kanuju in K2 -kajaku dvojcu. Tekmovalo se bo na 200m, 500,  1000m in 5000m, tako da bo veliko startov na 9 progah (kvalifikacijske, polfinalne in finalne vožnje). Pričakuje se vsaj 130 tekmovalcev.

*Foto: ZKTŠ MS

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.08.2021 ob 13:51 gost

      Ka nede pa koga trbelu risavati. Po možnosti 4 na enkrat. Bok nekdaj.

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.08.2021 ob 19:25 gost

      V Soboški gramoznici nej jezero

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.08.2021 ob 21:32 gost gost

        V Soboški gramoznici ne jezeru, kjer kopanje ni dovoljeno je reševalec na razpolago na stroške župana, beri občanov ?!

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.