https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

MLADI

V Turnišču je potekala okrogla miza na temo prihodnosti mladih v občini

1.9.2021  

V četrtek, 26. avgusta, so mladi iz Turnišča organizirali okroglo mizo na tematiko prihodnost mladih v občini Turnišče z lokalnimi odločevalci.

 

Predsednik kluba mladih, Tadej Žalik je odpiral razpravo na problematike, kjer so sodelovali mladi, ki aktivno delujejo na pripravi lokalne strategije za mlade, župan Borut Horvat, direktor občinske uprave Boštjan Horvat, duhovnik Boris Kučko, dr. Matej Zadravec, zaposlena v evropskem parlamentu Valentina Škafar, strokovna sodelavka iz regionalnega stičišča NVO Matejka Horvat, občinski svetnik Ivan Prša.

Na tej povezavi si lahko ogledate celotni posnetek okrogle mize.

Debata se je razvijala skozi različne panele. Stanovanjska politika, izobraževanje, mobilnost, zaposlovanje in podjetništvo so zaključila pri razpravi glede participacije mladih in informiranosti glede ukrepov, ki so jih mladi predvideli vključiti v samo strategijo.

Sodelujoči so se strinjali, da je v občini premalo črpanja sredstev, ki jih Evropska Unija nameni za tovrstna področja. Župan je mladim povedal, da se bo za začetek vzpostavila informacijska točka za mlade, občina pa bo tudi zagotovila ustreznejše prostore za delovanje mladinskih organizacij ter mladih podjetnikov.

Foto: KMT

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.09.2021 ob 18:22 gost

      Što od tej 6 lidij je mladi to meni zanijmle. Kajti koliko poznam te ljudi so vsi okrog 40 ali več. Nega srati nekaj poročati pa ne mate pojma. Ali pa promoverate varaskuga šerifa keri je 3 leta spau zdaj pa prihaja čas za vulijtve pa seje obudo. Nej pa genu z enin pametni projektu. Pol kolesarske steze je naprau pol vrteca je napravu po fitnesa je končal to je to. Ka maju od toga varasanci drek. Enuga delavnuga mesta su Nej ustvarili. Električni avteki se šce ne delaju hišice polek farme picekuv se šce nezijdaju igrišče su šce Nej preselili vse je bilo samo bla, Bla,Bla, Bla,,,, pred volitvami. Glavno ka se je kasejralu Velka plača 3 leta to pa je tudi vse.

      10 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.02.2022 ob 15:07 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.