https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Potrdili 143 novih okužb, ena oseba je umrla

30.8.2021  

nedeljo je bilo potrjenih 143 novih okužb. 


Včeraj so opravili 887 PCR testov. Pri PCR testih je bil delež pozitivnih 16,1-odstoten, potrdili so 143 okužb. 

Vir: COVID-19 Sledilnik

Hospitaliziranih je bilo 141 oseb, od tega 27 na intenzivni negi.

Umrla je ena oseba s covidom-19. Skupno število umrlih tako znaša 4.449.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.08.2021 ob 10:09 gost

      Preberite in razmislite o tem kar bom napisal. " Naši strokovnjaki " pravijo, da moramo maske nositi zaradi tega, da preprečimo širjenje virusa iz kapljic sline, ki nastanejo pri izdihavanju zraka, pri govorjenju, kihanju, kašljanju, ................. Ti isti " strokovnjaki " pa ne priznajo testov na podlagi sline, ker trdijo, da v slini ni virusa. Sledite? Dve popolnoma različni odločitvi in razlagi istih " strokovnjakov. Kar se PCT pogojev tiče: če grem v kino, gledališče, gostilno, na temo, ............ ga rabim, če grem v cerkev ga ne rabim. Učitelj ga rabi, župnik ga ne rabi - oba učita iste učence, večkrat v istih prostorih. Očitna kršitev Ustave in priviligiranje cerkve in vernikov proti ostalim. Dobesedno jebanje ljudi v glavo.

      11 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      30.08.2021 ob 10:20 gost

      Bravo.... prava božja istina.

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      30.08.2021 ob 12:59 gost

      Potrebno je po trošiti teste kere so nabavili drogerasi podmladek SDS. Keri se jebe na mehiški obali za davkoplačevalski denar 2 miljoncka.

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      30.08.2021 ob 19:28 gost

      Maske moramo nositi samo zato, da smo postali pokorni... no keri jih pač nosite, jaz ne. Ne služijo pa itak ničemu. Opazujem ljudi, ko me vidijo brez,si jo tudi sami potegnejo pod brado. Torej ne bojijo se corone, pač pa tega, da jim je nekdo zabičal, da masko morajo imeti.... strah pa dela svoje. Opazujem pa tudi take, ki brez maske več ne vedo živeti. Primer, ko se nekdo sam pelje v avtu zamaskiran že skoraj preko oči. Takšen pa se očitno res boji že samega sebe. Hihi....

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.