https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Še vedno najbolj iskan kader v zdravstvu in šolstvu

31.08.2021 ob 6:00  

Tudi ta teden smo za vas preverili, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju. V zadnjem tednu okoli 85 novih priložnosti za vas, preverite, morda je katero ustrezno ravno za vas. 

PANVITA išče VETERINARSKEGA POMOČNIKA. Za to delovno mesto se zahteva srednja strokovna izobrazba oziroma srednja splošna izobrazba ter 2 meseca delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Ponujajo zaposlitev za določen čas 6 mesecev, z 2-mesečnim poskusnim delom. Delo poteka v dopoldanskem času. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 8. septembra 2021. Prav tako iščejo KMETOVALCA. Zahtevajo srednjo strokovno izobrazbo oziroma srednjo splošno izobrazbo ter 6 mesecev delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit F in B kategorije. Lokacija dela je Tišina in Tropovci. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, s 3-mesečnim poskusnim delom. Delo poteka v dopoldanskem času. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 1. septembra 2021. Prav tako pa imajo še odprto delovno mesto za PROIZVODNO SKLADIŠČNEGA DELAVCA NA FARMI, VZDRŽEVALCA.

ZAVOD RS ZA ŠOLSTVO MURSKA SOBOTA išče VIŠJEGA SVETOVALCA PODROČJA I. Zahtevajo visokošolsko 2. stopnjo izobrazbe oziroma visokošolsko univerzitetno izobrazbo ter 8 let delovnih izkušenj. Drugi pogoji za zasedbo tega delovnega mesta so znanje angleškega in madžarskega jezika, računalniška pismenost in opravljen strokovni izpit iz vzgoje in izobraževanja. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 31. avgusta 2021. 

RIS, RAZISKOVALNO IZOBRAŽEVALNO SREDIŠČE DVOREC RAKIČAN išče PROTOKOLARNEGA NATAKARJA/NATAKARICO. Za to delovno mesto se zahteva srednja poklicna izobrazba ter 1 leto delovnih izkušenj. Ponujajo zaposlitev za določen čas 12 mesecev, z 2-mesečnim poskusnim delom. Delo poteka v dopoldanskem času. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 2. septembra 2021. 

ELRAD ELECTRONICS GORNJA RADGONA išče OPERATERJA VISOKOTEHNOLOŠKE LINIJE. Zahtevajo srednjo strokovno izobrazbo oziroma srednjo splošno izobrazbo. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Ponujajo delo za nedoločen čas. Delo je dvoizmensko. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 2. septembra 2021. 

OKROŽNO SODIŠČE MURSKA SOBOTA išče SODNEGA ZAPISNIKARJA. Za to delovno mesto se zahteva srednja strokovna izobrazba oziroma srednja splošna izobrazba ter 1 leto delovnih izkušenj. Drugi pogoji za zasedbo delovnega mesta so pisanje po diktatu, arhiviranje, sestavljanje zahtevnejših dopisov itd. Bolj podrobno si pogoje oglejte na spletni strani Okrožnega sodišča v Murski Soboti. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, z 2-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 1. septembra 2021. 

SPLOŠNA BOLNIŠNICA MURSKA SOBOTA ponovno vabi v svoj kader DIPLOMIRANE MEDICINSKE SESTRE in SREDNJE MEDICINSKE SESTRE V NEGOVALNI ENOTI. Na voljo je več delovnih mest. 

ŠOLE v LJUTOMERU, LENDAVI in MURSKI SOBOTI iščejo UČITELJEVRTCI v GORNJI RADGONI iščejo VZGOJITELJE PREDŠOLSKIH OTROK.

Podrobnosti prostih delovnih mest zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ.

FOTO: Pixabay.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      31.08.2021 ob 9:03 gost

      IŠČEŠ IN NOČEŠ NAJTI. POZNANA FORA.

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        31.08.2021 ob 10:55 gost

        S temi korona dodatki so plače v bolnišnici bile izjemno visoke za ves kader. Je pa res problem 12 urni delovnik To za človeka , ki ima otroke, ni način življenja. Zaposliti dovolj ljudi za 8 urni turnus in stvar rešena. Kadra je dovolj. Največja napaka je v tem, da se bolnišnice vodijo ( enako domovi starejših ) kot podjetja. Direktorjem je cilj dobiček, za zaposlene ( in stanovalce ) jim skoraj ni mar. Kako je lahko to v socializmu in na začetku naše države vse klapalo, po delni privatizaciji zdravstva pa skoraj nič ne klapa klju skokovitem napredku znanosti, tehnologije, načinu zdravljenja ( čakalne dobe leta 1991 in danes!!!??????, število dni po operaciji preživetih v bolnišnici takra in danes, dostopnost do zdravstva takrat in danes, ......................) Namesto, da bi napredovali, smo v zdravstvu nazadovali. Zaradi čigavih interesov??????????

        14 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      31.08.2021 ob 11:53 gost

      V Zasebnem zdravstvenem sektorju se DELA!!! V javnem pa lenuhari!!!!!!! Pravijo da je vse prepolno , pa prideš na primer v Z D Beltinci pa tuga NIKJER NIKOGAR !!!!!!! Skrivajo se in najbrž tudi kaj drugega počenjajo!! Zasebne ambulante pa pokajo po šivih!!! Poglejte na Tišino k dr. KOVEŠU !

      4 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        31.08.2021 ob 13:31 gost

        Ne razumeš bistva problema - dvoživke, namenoma povzročene čakalne vrste, namerna slaba organizacija dela ( politično nastavljeni direktorji ) v bolnišnicah, ker se v privat sektorju so kadri odšli privat, namesto v bolnišnicah dvo izmensko delo, veliko zdravnikov v svojem delovnem času namesto v bolnišnic dela privat, skoraj namerno povzročen kaos, .................... pozanimaj s kdo edini od privatnikov lahko dela teste za korono in kakšne milijone evrov pri tem služi ................................. Jaz z svojim osebnim zdravnikom nimam nobenega problema. Pokličem, se zmenim, pridem opravim. Kadar je pa potrebno dalje od njega naprej, se pa vse zatakne. Lahko si srečen, da si toliko zdrav, da ne rabiš OPERACIJE PRI ZASEBNEM ZDRAVNIKU, OKREVANJA PO OPERACIJI PRI TEM ZDRAVNIKU, .............. ME zanima koliko bi plačal.

        3 0 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      31.08.2021 ob 12:31 gost

      Sodišče išče zapisnikarja. Samo prvi pogoj bi moral biti obvladanje pismenosti in branje kar napišejo. Zato je potrebna osnovna šola. Kajti na sodišču so zaposleni zapisnikarce kere ne vejo pisati hote ali nehote. V sodbi pa je velikokrat ena beseda narobe napisana pa si odjebal v imenu ljudstva.

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      01.02.2022 ob 16:46 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.