https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V Pomurju 11 novih okužb

31.8.2021  

Včeraj je bilo opravljenih 2.916 PCR testov, potrjenih je bilo 538 novih okužb. 


V ponedeljek, 30. avgusta, v Pomurju potrdili 11 novih okužb

V ponedeljek so okužbo potrdili v sedmih pomurskih občinah. Tri okužbe so potrdili v Murski Soboti, po dve v Ljutomeru in Veržeju ter po eno v Cankovi, Črenšovcih, Gornji Radgoni in Lendavi.

V nedeljo, 29. avgusta, v Pomurju potrdili 15 novih okužb

V nedeljo so okužbo potrdili v osmih pomurskih občinah. Po tri v Murski Soboti in Turnišču, po dve v Apačah, Moravskih Toplicah in Sv. Juriju ob Ščavnici ter po eno v Gornji Radgoni, Ljutomeru in Radencih.

V soboto, 28. avgusta, v Pomurju potrdili 15 novih okužb

V soboto so okužbo potrdili v sedmih pomurskih občinah. Pet okužb so potrdili v Beltincih ter po tri v Murski Soboti in Črenšovcih. Po eno okužbo so odkrili v Lendavi, Ljutomeru, Sv. Juriju ob Ščavnici in Turnišču.

V petek, 27. avgusta, v Pomurju potrdili 26 novih okužb

V petek so okužbo potrdili v trinajstih pomurskih občinah. Šest okužb so potrdili v občini Turnišče, štiri v občini Rogašovci, tri v občini Gornja Radgona, dve v občinah Beltinci, Črenšovci in Murska Sobota, po ena okužba pa v občinah Apače, Lendava, Ljutomer, Moravske Toplice, Odranci, Sveti Jurij ob Ščavnici in Veržej.

V četrtek, 26. avgusta, v Pomurju potrdili 10 novih okužb

V četrtek so okužbo potrdili v sedmih pomurskih občinah. Štiri okužbe so potrdili v Beltincih ter po eno v Gornji Radgoni, Gornjih Petrovcih, Ljutomeru, Murski Soboti, Puconcih in Rogaševcih.

V sredo, 25. avgusta, v Pomurju potrdili 22 novih okužb

V sredo so okužbo potrdili v desetih pomurskih občinah. Sedem novih okužb so odkrili v občini Lendava, štiri nove okužbi so odkrili v Beltincih, tri nove okužbe so odkrili v Murski Soboti. Po dve okužbi so na novo odkrili v občinah Rogaševci in Sv. Jurij ob Ščavnici. Po eno okužbo so potrdili v občinah Gornja Radgona, Radenci, Razkrižje in Turnišče.

V torek, 24. avgusta, v Pomurju potrdili 10 novih okužb

V torek so okužbo potrdili v petih pomurskih občinah. Štiri okužbe so potrdili v Murski Soboti, po dve v Beltincih in Rogaševcih ter po eno v Puconcih in Tišini.

*Podatki so razvidni na spletni strani NIJZ.

Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      31.08.2021 ob 14:01 Cankova gost

      Učiteljica na šoli Cankova pozitivna??

      1 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      31.08.2021 ob 17:53 kilonja gost

      "EU bi moral biti pripravljen ponuditi od 40.000 do 50.000 mest za preselitev afganistanskih beguncev," pravi luksemburški zunanji minister Jean Asselborn,...to je politika fašistke Tanje ANNE Fajon. Levičarji vršijo genocid na Evropo, Slovenijo.

      5 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      31.08.2021 ob 18:35 Wtf gost

      Kilonja? No pa ka je zaj ona Fašistka ali Levičarka(komunistka)? Razsvetli nas? Pa dobro razlago daj.

      8 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      01.09.2021 ob 9:09 Wtf gost

      No te pa tij, ka si mi dal "thumb down" mi razloži.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      01.09.2021 ob 9:18 gost

      Janša je spoznal, da mu bo Fajonova hud nasprotnik na volitvah, zato je dal svojim " vojščakom " navodila, da čim bolj " serjejo " po njej.

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      01.09.2021 ob 9:28 gost

      hahaha ona Janši hud nasprotnik, bejž no! Janša je politik velikega kalibra, kakšnoga Slo že dugo nej imela: "Najnovejše enotno stališče EU glede migrantov iz Afganistana ter napovedana udeležba na (letošnjem) Blejskem Forumu de facto in učinkovito ruši mit opozicije in msm, da Janša škoduje ugledu Slo v tujini."

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      01.09.2021 ob 9:39 lepo, lepo gost

      “Neverjetna udeležba na Blejskem strateškem forumu je dokaz, da je ta vlada prinesla nov veter na zunanjepolitičnem področju”, bravo Janša, bravo vlada!

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.09.2021 ob 12:08 gost

        Ko je Fajonova gostila poltike iz Moldavije , Kosova itd... je bil to neverjeten zunanje politični uspeh , prodornost ipd.... Razočaran sem, da danes tam ni najbolj razgledanih sl. politikantov, ki bi lahko usmerili delovanje EU. Pogrešam Šarca, Bratuškovo, Mesca, Fajonovo, Nemca, pa Jerco in podobne velekapacitete. In kje je KAREL VELIKI?

        3 2 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      01.09.2021 ob 18:14 Kovid 19 gost

      Ne serite kake nove okužbe,to pravi samo Janša,Krek,Beovič .......🤑🤑🤑😡😡😡

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.