https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Potrdili 764 novih okužb, smrtnih žrtev ni bilo

1.9.2021  

V torek je bilo potrjenih 764 novih okužb. 


Včeraj so opravili 3.788 PCR testov. Pri PCR testih je bil delež pozitivnih 20,2-odstoten, potrdili so 764 okužb. 

Vir: NIJZ

Hospitaliziranih je bilo 159 oseb, od tega 37 na intenzivni negi.

Nobena oseba s covidom-19 ni umrla. Skupno število umrlih tako znaša 4.450.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.09.2021 ob 12:52 gost

      Številke napihniti v nebo več bo dodatka. Kovit cepljenje testiranje, in vse sranje je stalo 300 miljončkov,,,, pozor,,, dodatki pa 700 miljončkov davkoplačevalskega denarja. Zato pa vladni debil vse mogočni,,,, Januš grozni,,, lahko dopustoval v vili kera na noč stane 1.500 everckov. Kajti njegova ženaka je ena od tistih ki dobijo največje dodatke celjska bolnišnica.

      17 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.09.2021 ob 13:17 Tiger gost

      Zaprti vse dol kdor pa ne bo upošteval zaprtje pa 10.000.00e kazni in njemi dati batine.

      5 15 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.09.2021 ob 14:19 gost

      Ta debilna vlada samo svari in stroka nič pa ne naredi da bi to končali . Brez testiranja kajti če je možnost testiranja se ljudje ne bodo cepili. Kot vse skandinavske države tam ni testiranja in je precepljenost 70 ali 80 procentna. Samo pri nas se podpira podmladek SDS keri dobavlja za 2 miljoncka teste je potrebno to porabiti. Virus se pa veselo širi ker testi ne preprečijo širjenja in niti ga ne dokažejo zanesljivo nikoli. Zato je to zgrešeni pristop debil ne vlade in stroke. Vse cepiti in virusa nebo dodatkov nebo vseh služb kere so se ustanovile nanovo kao zaradi kovida. Samo debeli božiček Krek ja zaposlil 190 nanovo pri nijz. Za kovid cepivo testi maske so stali 300 miljonckov za dodatke in novozaposlene za kovid pa 700 miljonckov. Davkoplačevalskega denarja zato je kovid kokoš ki nese zlata jajca. In vsi keri imajo korist njim niti malo ni do tega da bi se končal. To so pa strokovnjaki, vlada, bolnišnice kere so vse naenkrat v plusu, učitelji kerim ni do učenja v šolah ker njim je malo mar če otroci vejo kaj ali nič itd.

      6 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      01.09.2021 ob 23:52 gost

      Vsakega ki bo zbolel in se ni dal CEPITI oglobiti za zdravljenje tak da bo cvilil do konca svojih dni. Pa da vidimo pametnjakoviče. Teh nekaj tisoč pametnih zajebava celo SLO. Mater vam levuharsko ,tak ste pametni kot šarec ,ki dva stavka ne ve pravilno povedat.Pa še te mu sestavlja vohunček Murči - Črnčec.

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      02.09.2021 ob 12:27 gost

      Upam, da se cvreš v peklu......

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.