https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KORONAVIRUS

V Pomurju 20 novih okužb

2.9.2021  

Včeraj je bilo opravljenih 3.611 PCR testov, potrjenih je bilo 666 novih okužb. 


V sredo, 1. septembra, v Pomurju potrdili 20 novih okužb

V sredo so okužbo potrdili v dvanajstih pomurskih občinah. Štiri okužbe so potrdili v Črenšovcih, tri v Ljutomeru, po dve v Beltincih in Radenci tr po eno v Gornji Radgoni, Križevcih, Lendavi, Moravskih Toplicah, Odrancih, Puconcih in Veržeju.

V torek, 31. avgusta, v Pomurju potrdili 15 novih okužb

V torek so okužbo potrdili v devetih pomurskih občinah. Pet okužb so potrdili v Murski Soboti, po dve okužbi v Rogašovcih in Turnišču ter po eno okužbo v Beltincih, Črenšovcih, Moravskih Toplicah, Odrancih, Radencih in Sv. Juriju ob Ščavnici.

V ponedeljek, 30. avgusta, v Pomurju potrdili 11 novih okužb

V ponedeljek so okužbo potrdili v sedmih pomurskih občinah. Tri okužbe so potrdili v Murski Soboti, po dve v Ljutomeru in Veržeju ter po eno v Cankovi, Črenšovcih, Gornji Radgoni in Lendavi.

V nedeljo, 29. avgusta, v Pomurju potrdili 15 novih okužb

V nedeljo so okužbo potrdili v osmih pomurskih občinah. Po tri v Murski Soboti in Turnišču, po dve v Apačah, Moravskih Toplicah in Sv. Juriju ob Ščavnici ter po eno v Gornji Radgoni, Ljutomeru in Radencih.

V soboto, 28. avgusta, v Pomurju potrdili 15 novih okužb

V soboto so okužbo potrdili v sedmih pomurskih občinah. Pet okužb so potrdili v Beltincih ter po tri v Murski Soboti in Črenšovcih. Po eno okužbo so odkrili v Lendavi, Ljutomeru, Sv. Juriju ob Ščavnici in Turnišču.

V petek, 27. avgusta, v Pomurju potrdili 26 novih okužb

V petek so okužbo potrdili v trinajstih pomurskih občinah. Šest okužb so potrdili v občini Turnišče, štiri v občini Rogašovci, tri v občini Gornja Radgona, dve v občinah Beltinci, Črenšovci in Murska Sobota, po ena okužba pa v občinah Apače, Lendava, Ljutomer, Moravske Toplice, Odranci, Sveti Jurij ob Ščavnici in Veržej.

V četrtek, 26. avgusta, v Pomurju potrdili 10 novih okužb

V četrtek so okužbo potrdili v sedmih pomurskih občinah. Štiri okužbe so potrdili v Beltincih ter po eno v Gornji Radgoni, Gornjih Petrovcih, Ljutomeru, Murski Soboti, Puconcih in Rogaševcih.

*Podatki so razvidni na spletni strani NIJZ.

Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.09.2021 ob 11:45 djuro gost

      Ta denar gre iz proračuna Občine Kuzma, namesto Doma Kuzma??? To je sedaj ta velika postavka za SOŽITJE??

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.09.2021 ob 11:51 gost

      IZ tvojga žepa SIGURNO nejde!!!! SOŽITJE je za pozdraviti--živeti!!!!!!!!!!!!!

      1 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      02.09.2021 ob 11:55 kilonja gost

      DEBELI...Po devetih mesecih se gostje na Hrvaškem vračajo v notranjosti kavarn in gostinskih lokalov in ne le na terase.....vidiš Debeli tvoja Hrvatska, mi že 2-3 mesece pijemo pa žremo v notranjosti lokalov .

      3 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.09.2021 ob 12:37 gost

        Kilonja, vem, da provociraš. Napišem ti samo, da ne verjemi vsemu, kar ti naši plačanci govorijo in pišejo. Pred mesecem dni sva bila z ženo v Dalmaciji. Pa sva normalno jedla in pila kjer sva hotela. Dvakrat sva šla čez mejo brez nekih PCT pogojev. Lep dan. Uživaj.

        4 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.09.2021 ob 16:04 kilonja gost

        Vidiš, pravi Hrvat, lopov, kriminalec, na črno žreš v lepi vaš v gostilnah in se švercaš preko meje, pa ti si rojen Jugoslovan, samo še skrivanje po grmovju ti fali pa dobiš borčevsko penzijo 3000 €, viš da s svojimi 1300 € nemreš dalje od hrvatske scanjce, človek tvojega renomeja bi si zaslužil dopust na Maldivih, pa v Mehiki in podobno, ne pa morje puno nafte, pa lignji iz Mercatorja in vino s Hoferja na hrvatskome.

        2 3 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      02.09.2021 ob 11:58 djuro gost

      Gre tudi iz mojega žepa , ker sam občan te občine!!!!

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      02.09.2021 ob 12:02 gost

      Tij si občan te občine ,ampak nimaš nobene pravne podlage , da lahko trošiš občinski denar ,ki je namenjen za določene pozicije! Tij delaj pa boš imel kot ga imamo vsi drugi kateri delamo!!!!!!!

      2 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      02.09.2021 ob 13:23 gost

      12.o2 tij si tela karomi nega para. Vsi kjer koli v obcini morajo za denar kroga dobi občina za občana nekaj koristnega narediti da se bodo vsi v občini dobro počutili Nej samo občinski serifi in njihovi večni hlapci eni in isti svetniki. In to mislim na vse občine. Zato bi moralo biti najbolj smiselno ukiniti opcine kare delajo itak samo za krog občinskih pizdekov in to je to. Zato smo za ukinitev trošenja davkoplačevalskega denarja.

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      02.09.2021 ob 13:46 gost

      cepljenje mora biti obvezno, ja obvezno!

      6 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.09.2021 ob 13:51 gost

        Priznaj, da nimaš končane osnovne šole. Zato si pa tak bumbar. Za Janševega vernika glih dober. Take neuke ima najraje.

        10 4 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.09.2021 ob 14:27 gost

        13:46... do zdaj še niso izdelali cepiva, ki bi pomagalo takim bedakom kot si ti. Zato je tebi v džabe tudi, če se 10 x cepiš.

        6 2 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      02.09.2021 ob 16:00 kilonja gost

      DEBILNI...V sredo, 1. septembra, v Pomurju potrdili 20 novih okužb...to ej tvoje malso, znova bomo zaprti zaradi tebe, na facebooku in na pomurcu širiš laži da korone ni, ljudje ti kot znanemu modrecu verjamejo in ti slepo sledijo, potem smo pa vsi zaprti . Vedno bolj se mi dozdeva da to anticepilci namenoma delate in sodelujete z Janšo, ljudi pumpate naj ne upoštevajo ukrepov, ker točno veste da se bo potem širila okužba in boste dobivali dodatke od Janše. Pa saj, ves čas trdite da je Janša komunist, torej je vaš. Desnica, levica ista rdeča lisica.

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.