https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V Pomurju 10 novih okužb

3.9.2021  

Včeraj je bilo opravljenih 3.303 PCR testov, potrjenih je bilo 610 novih okužb. 


V četrtek, 2. septembra, v Pomurju potrdili 10 novih okužb

V četrtek so okužbo potrdili v sedmih pomurskih občinah. Tri okužbe so potrdili v Murski Soboti, po dve v Črenšovcih, in po eno novo okužbo v Beltincih, Lendavi, Moravskih Toplicah, Razkrižju in Gornjih Petrovcih.

V sredo, 1. septembra, v Pomurju potrdili 20 novih okužb

V sredo so okužbo potrdili v dvanajstih pomurskih občinah. Štiri okužbe so potrdili v Črenšovcih, tri v Ljutomeru, po dve v Beltincih in Radenci tr po eno v Gornji Radgoni, Križevcih, Lendavi, Moravskih Toplicah, Odrancih, Puconcih in Veržeju.

V torek, 31. avgusta, v Pomurju potrdili 15 novih okužb

V torek so okužbo potrdili v devetih pomurskih občinah. Pet okužb so potrdili v Murski Soboti, po dve okužbi v Rogašovcih in Turnišču ter po eno okužbo v Beltincih, Črenšovcih, Moravskih Toplicah, Odrancih, Radencih in Sv. Juriju ob Ščavnici.

V ponedeljek, 30. avgusta, v Pomurju potrdili 11 novih okužb

V ponedeljek so okužbo potrdili v sedmih pomurskih občinah. Tri okužbe so potrdili v Murski Soboti, po dve v Ljutomeru in Veržeju ter po eno v Cankovi, Črenšovcih, Gornji Radgoni in Lendavi.

V nedeljo, 29. avgusta, v Pomurju potrdili 15 novih okužb

V nedeljo so okužbo potrdili v osmih pomurskih občinah. Po tri v Murski Soboti in Turnišču, po dve v Apačah, Moravskih Toplicah in Sv. Juriju ob Ščavnici ter po eno v Gornji Radgoni, Ljutomeru in Radencih.

V soboto, 28. avgusta, v Pomurju potrdili 15 novih okužb

V soboto so okužbo potrdili v sedmih pomurskih občinah. Pet okužb so potrdili v Beltincih ter po tri v Murski Soboti in Črenšovcih. Po eno okužbo so odkrili v Lendavi, Ljutomeru, Sv. Juriju ob Ščavnici in Turnišču.

V petek, 27. avgusta, v Pomurju potrdili 26 novih okužb

V petek so okužbo potrdili v trinajstih pomurskih občinah. Šest okužb so potrdili v občini Turnišče, štiri v občini Rogašovci, tri v občini Gornja Radgona, dve v občinah Beltinci, Črenšovci in Murska Sobota, po ena okužba pa v občinah Apače, Lendava, Ljutomer, Moravske Toplice, Odranci, Sveti Jurij ob Ščavnici in Veržej.

*Podatki so razvidni na spletni strani NIJZ.

Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.09.2021 ob 10:25 Delta gost

      V prekmurji mamo tak malo okuzenih ka jih moremo uvazati z drujgih regij samo ka do lejko eni palik debele dodatke vlekli , ka se pa tijce drujgoga pa tej nasi nedotakljijvi doktori tak nikaj ne delajo - tou tak vecijna ze zna - AMPAK NEMRE NJIM NISCE NIC!

      25 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.09.2021 ob 10:33 gost

        Zato pa Prekmurci ne moremo pravočasno v bolnišnici, ki je bila zgrajena za potrebe Prekmurja in Prlekije, priti na vrsto za preglede, slikanja, operacije, terapije, ................................. Zaradi 20 - 25 korona bolnikov bo več kot polovica ostalega nedostopna. Hvala najboljša vlada in najboljša " stroka ".

        24 7 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.09.2021 ob 11:02 gost

      Ka so pa te tvoji nej še eno bolnico postavili vej so pa bili 70 let na oblasti, ma kaj eno dve bi lahko postavili , ena bi bila za navadno rajo,ena pa za zaslužne , taka dečko napačen naslov si izbral za kritiziranje.

      12 24 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.09.2021 ob 11:02 gost

      Gost 10:33, glede na to, da si, kot kaže, epidemiolog in zdravnik specialist, se javi v bolnišnici in boš prevzel preglede, slikanje, operacije, terapije in ostalo. Če pa nisi, pa ti vernerova in potrčova diploma zadustujeta le za pisanje na forumu, s katerim si pameten človek ne ve kaj početi.

      12 21 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.09.2021 ob 11:15 gost

        Drugega kot žaljenje od Janševi vernikov tako ne moreš pričakovati. Za milijardo evrov, ki je šla za razne nesmiselne in prevelike dodatke, bi lahko zgradili nekaj najbolj modernih bolnišnic za korono in zaposlili kader, ostale bolnišnice bi opravljale svoje delo. Če bi jim res šlo za zdravje državljanov, bi to tudi napravili. Zakaj na Švedskem, Danskem, Nizozemskem, ................................................. to vse lavfa in ne zapirajo na veliko bolnišničnih oddelkov kot pri nas. Verniki boste morali še kaj drugega gledati kot Novo24TV.

        21 11 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      03.09.2021 ob 12:16 gost

      Nisem Janšev vernik in mislim da tudi NEBOM!! Sem pa človek ki razmišlja s svojo glavo! Če vam vlada J J nebi dala nekaterih dodatkov bi bili v vojni!!!!!!!!! Levosredinski podrepniki nebi demonstrirali samo v petek .ampak vsak dan nonstop!!!! Ker so preveč privezani na državne jasli , sami pa niso sposobni narediti ama NIČ!!!!!!! Samo goflanje in podjebavanje vlade , ki ima jajca upa SI REĆTI EVROPSKIM VODITELJEM KAR JIM GRE< in ljudje ki imamo razum tole povsem podpiramo! vi levojajčniki pa lahko jebete kobili kraste!!!!!!!!!!!

      11 18 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.09.2021 ob 22:45 gost

        Če je janšizem minimalna brezposelnost, če je janšizem krčenje sociale in socialnega turizma, če je janšizem začetek gradnje tretje razvojne osi in TIR2, če je janšizem izgradnja kamniške OŠ, če je janšizem digitalizacija, če je janšizem močna zunanja politika in diplomacija, če je janšizem skrb za starejše, upokojence in otroke, če je janšizem brezplačni vrtec za drugega otroka in vse naslednje, če je janšizem vzrok, da levičarji cvilijo od nesposobnosti, potem naj janšizem traja na veke, vekov, amen.

        3 1 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      03.09.2021 ob 13:14 gost

      Vsa desna drhal in vsa jebi stroka kera ima bilo kaj z kovidon so cerkvenin voditeljem plačali ka molijo od ve do ve samo ka se korona ne konča. Kajti zdaj se začnejo spet deliti veliki,,,,, dodatki zakaj bi nekaj kar nese zlata jajca kot korona je želeli da se konča. Malo moren zato pa ne ukinejo testiranja ker bi se morali potem cepiti in posledično bo vsega konec. Tega si pa nihče res nihče ne želi keri so blizu vsem dodatkom in ne delu za vse javne osluzbence. Kere pa itak plačajo vse to sranje davkoplačevalci kere pa itak pomali zaprejo.

      11 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      03.09.2021 ob 13:42 gost

      No , ne morem te poimenovati drugače kot Tele z veliko začetnico , se opravičujem , lahko bi te poimenoval neinformirano Tele z veliko začetnico , kajti v svoji tupoglavosti očitno nisi seznanjen s predlogom vlade glede dodatkov , kaj moreš si pač levojajčnik.Dodatki so pa sramotno nizki za tiste , ki so v neposrednem stiku z okuženimi, malo se informiraj pa te goni svojo agendo.

      6 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.09.2021 ob 15:15 gost

        Si kompletna Ovca, ki samo bleješ. Dejstvo je, da je skoraj leto in pol veliko ljudi dobivalo previsoke dodatke - veliko tudi takih, ki korona bolnika v življenj niso videli, in tudi taki, ki sploh niso bili na delovnem mestu. Za te dodatke je šla približno milijarda evov. Direktorji bolnšnic, zdravstvenih domov in drugod so zaobšli kolektivno pogodbo in napisali svoja navodila za te dodatke. Posebno radodaren pri tem je bil zdajšnji minister Poklukar, prej direktor UKC ljubljana. Nekateri so dobivali tudi 7.000 evrov in več mesečnega dodatka. V nekem korona zakonu je celo zapisano, da si župani in podžupani zaslužijo visok dodatek. Šele konec avgusta je Janševa vlada dala predlog za dodatke v višini 100, 200, 400 evrov odvisno od obremenitve in vsem v tistem okolju enako - do zdaj je dodatek na urno postavko. Kolikor sem bral, je bil v Nemčiji ta dodatek največ 500 evrov za zdravnike, ki res res delali na korona oddelku. Ovčka izobražuj se, izobražuj in manj gledaj Novo24TV, ker tam boš slišal in videl zelo malo resnice. Še to, ovčka: Janševa vlada je v letu in pol zadolžila Slovenijo za 8 milijard evrov in napravil v državnem proračunu 4,5 milijarde evrov minusa. " Dobra " vlada ni kaj. Dol se vsedi in si pivo spij, komentiranje pa pusti pametnejšim od sebe in ne žali drugih - jaz sem ti z ovco samo vrnil za tele.

        8 4 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      03.09.2021 ob 17:50 Potočnik gost

      Hvala vsem necepljenim, antivakserjem, zanikovalcem virusa, google-covidologom in nasprotnikom ukrepov – solit se pejte

      2 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      03.09.2021 ob 19:30 gost

      Si opazil razliko med Teletom z veliko začetnico in ovco , nisi , ker ti si Tele levojajčno z veliko začetnico.

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      03.09.2021 ob 19:37 gost

      Hvala res za te minimalne korona dodatke za nas z minimalnimi plačami, tote vavčerje pa si naj lepo nekam vtaknejo, še tega nočem, samo mir in svobodo nam naj dajo.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.09.2021 ob 21:49 kilonja gost

        Morebiti bi svobodo poiskal kje v tujini ? Mogoče v AVstriji, ko slovenski dleovni migrant še v trgovino ni smel med epidemijo, samo čez mejo, v službo in domov.

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      03.09.2021 ob 20:01 gost

      Lažeš kurvo , lažeš vještice( Dugme Bjelo) , hi,hi,hi.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      03.09.2021 ob 21:47 kilonja gost

      DEBELI, tvoj duhovni vodja in dežurni magister paranoje, Ladislav Troha, je vdrl v prostore rtvslo . Vsaka šiba ima dva konca, tako za Troho kot za rtvslo .

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      03.09.2021 ob 23:16 kilonja gost

      DEBELI manipulant, korona dodatki so zaradi kolektivne pogodbe v javnem sektorju, izplačevat bi jih morala prav vsaka vlada, zanimivo pa je da je ravno stranka LEVICA PROTI UVELJAVLJANJU KOLEKTIVNE POGODBE IN TO ZA JAVNE USLUŽBENCE, a hkrati so sami najbolj glasni ZA JAVNE storitve, od šolstva do zdravstva, popolnoma kontradiktorno, nič novega za leve bolnike.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.