https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Lendavi so se predstavile nevladne organizacije

Lendava, 04.09.2021 ob 8:00  

V petek, 3. septembra, je v prireditvenem šotoru pri Hotelu Cubis v Lendavi potekal sejem nevladnih organizacij v Lendavi.

Na sejmu se je predstavilo 22 nevladnih organizacij oziroma socialnih podjetij, ki na območju Pomurja in širše delujejo na področjih kulture, socialnega varstva, zdravstva, obnovljivih virov energije, mladine, turizma, kulture, socialnega podjetništva, izobraževanja itd.

Prireditev je bila namenjena promociji in predstavitvi nevladnega sektorja širši javnosti, spoznavanju, sodelovanju in mreženju nevladnih organizacij ter osveščanju širše javnosti o vlogi in pomenu nevladnih organizacijah. Sejem pa je bil tudi priložnost za nevladne organizacije, da stopijo v ospredje in se širši javnosti pokažejo v vsej svoji raznolikosti.

Na sejmu so besede navzočim namenili podžupanja Občine Lendava Rozalija Nemec, predstavnik Lokalne razvojne fundacije za Pomurje Kristjan Šadl in direktorica Zavoda za turizem in razvoj Lendava Martina Bukovec. Skupno vsem je bilo, da so izpostavili pomen nevladnih organizacij, ki jih le te imajo v lokalnih okoljih.

Prav tako si je bilo na sejmu mogoče ogledali stripovsko razstavo o nevladnih organizacijah. Simpatične pernate junake je ustvaril akademski slikar in stripar Ciril Horjak.

Sejem nevladnih organizacij je organiziral Zavod za turizem in razvoj Lendava v sodelovanju z Lokalno razvojno fundacijo za Pomurje.

Več fotografij v spodnji galeriji …

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.09.2021 ob 9:06 kilonja gost

      Takojšnja prepoved financiranja s strani države ali političnih botrov s tujine,nevladnih organizacij. Plačani so za mešanje dreka ,vstran vržen denar .

      18 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.09.2021 ob 10:11 gost

        Kilonja, ne moreš verjeti, da se strinjam s tabo. Problem je samo v tem, da Janša zelo veča število teh organizacij, ko je na oblasti, namesto, da bi jih ukinjal.

        3 11 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.09.2021 ob 9:21 gost

      Kakše lepotice na prvoj sliki ! Me lejko sebov vzemete!!??? Jez bom zelo vrli samo da bom privas z vami!!!

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      04.09.2021 ob 9:51 gost

      To so navadni mešalci megle, obenem zapravljavci davkoplačevalskega denarja.

      17 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      04.09.2021 ob 10:06 gostovich gost

      tako, en velik bullshit je to, pa še očitno obiska ni bilo. in ravno sedaj med epidemijo treba take organzirat, prej pa nič. pač se točno vidi kako vodstvo je v lendavi.

      12 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      01.02.2022 ob 16:57 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.