https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V Pomurju 14 novih okužb

4.9.2021  

Včeraj je bilo opravljenih 3.748 PCR testov, potrjenih je bilo 741 novih okužb. 


V petek, 3. septembra, v Pomurju potrdili 14 novih okužb

V petek so okužbo potrdili v desetih pomurskih občinah. Tri okužbe so potrdili v občini Črenšovci, dve v Murski Soboti in Turnišču, po eno okužbo pa v Beltincih, Gornji Radgoni, Lendavi, Ljutomeru, Puconcih, Razkrižju in Svetem Juriju ob Ščavnici.

V četrtek, 2. septembra, v Pomurju potrdili 10 novih okužb

V četrtek so okužbo potrdili v sedmih pomurskih občinah. Tri okužbe so potrdili v Murski Soboti, po dve v Črenšovcih, in po eno novo okužbo v Beltincih, Lendavi, Moravskih Toplicah, Razkrižju in Gornjih Petrovcih.

V sredo, 1. septembra, v Pomurju potrdili 20 novih okužb

V sredo so okužbo potrdili v dvanajstih pomurskih občinah. Štiri okužbe so potrdili v Črenšovcih, tri v Ljutomeru, po dve v Beltincih in Radenci tr po eno v Gornji Radgoni, Križevcih, Lendavi, Moravskih Toplicah, Odrancih, Puconcih in Veržeju.

V torek, 31. avgusta, v Pomurju potrdili 15 novih okužb

V torek so okužbo potrdili v devetih pomurskih občinah. Pet okužb so potrdili v Murski Soboti, po dve okužbi v Rogašovcih in Turnišču ter po eno okužbo v Beltincih, Črenšovcih, Moravskih Toplicah, Odrancih, Radencih in Sv. Juriju ob Ščavnici.

V ponedeljek, 30. avgusta, v Pomurju potrdili 11 novih okužb

V ponedeljek so okužbo potrdili v sedmih pomurskih občinah. Tri okužbe so potrdili v Murski Soboti, po dve v Ljutomeru in Veržeju ter po eno v Cankovi, Črenšovcih, Gornji Radgoni in Lendavi.

V nedeljo, 29. avgusta, v Pomurju potrdili 15 novih okužb

V nedeljo so okužbo potrdili v osmih pomurskih občinah. Po tri v Murski Soboti in Turnišču, po dve v Apačah, Moravskih Toplicah in Sv. Juriju ob Ščavnici ter po eno v Gornji Radgoni, Ljutomeru in Radencih.

V soboto, 28. avgusta, v Pomurju potrdili 15 novih okužb

V soboto so okužbo potrdili v sedmih pomurskih občinah. Pet okužb so potrdili v Beltincih ter po tri v Murski Soboti in Črenšovcih. Po eno okužbo so odkrili v Lendavi, Ljutomeru, Sv. Juriju ob Ščavnici in Turnišču.

*Podatki so razvidni na spletni strani NIJZ.

Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.09.2021 ob 10:23 Karel K. gost

      Kaj bo pa sedaj ta portal, ko je med obolelimi tudi DF Džaože 203/72/160, ker je včeraj bil v ljubljani, ko sta s šefom Troho vdrla v TV studio in je bil brez maske. Lekadol mu več ne bo pomagal kot je rekel, da je ob priliki prve okužbe z enim lekadolom odpravil covid-19. Nad uredništvom Pomurca zdaj zagotovo na pol droga visi črna zastava. Zaželimo mu hitro okrevanje.

      6 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.09.2021 ob 10:30 gost

        Ta komentar dokazuje vse tvoje neznanje o tem virusu. Kar se pa Trohe tiče, ga ne poznam in ga ne spremljam v nasprotju s tabo, ki ga neprestano spremljaš in je dokazano bil pri tebi doma.

        6 4 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.09.2021 ob 10:59 kilonja gost

        Baje da je bil DEBELI zraven Trohe, da je bil med tistimi ki so vdrli v prostore rtvslo, DEBELI je učenec od Trohe, po novem se imenuje Trohačar .

        3 4 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.09.2021 ob 11:10 Karel K. gost

        Če pogledamo profil obnašanja in znanja Trohe in tebe DF Džaože je kot bi poslušal eno in isto osebo. On se spozna strokovno na virus kot Troha a obadva nimata pojma o ničemer. Ni potrebno brati tistega kar Troha na svojem portalu objavi, zadosti je, da ga vidiš in isto je s tabo, ni te potrebno poznati, zadosti je, da bere človek kar pišeš in se že vidi, da so tresnjene po butici, morda si padel na tla ob rojstvu. Kako moraš zanikati virus in njegov obstoj, kako moraš svetovne strokovnjake negirati in rečti, da si ti pameten, strokovnjak in le ti veš kaj je bolezen in kaj je natolcevanje.

        4 5 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.09.2021 ob 11:22 gost

        Karel Kozic, na tvoj neumen komentar ne bom odgovarjal. Napisal bom samo, da verjamem strokovnjakom kot so prim. prof. dr. Ivan Eržen, ne verjamem pa " strokovnjakom " Janša, Kacin, Krek, Poklukar, Beović, Logar, ............. Kako veš kaj Troha objavlja? Kaj sta delala, ko je bil pri tebi doma? Da je bil, ne moreš zatajiti.

        4 3 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.09.2021 ob 11:15 kilonja gost

      Po parlamentarnih strankah je največji delež zagovornikov cepljenja med volivci Desusa, kjer jih je kar 70,3 odstotka odgovorilo, da so se že cepili oziroma da se zagotovo bodo. Sledijo volivci SD (68,9 odstotka), SMC (65,5 odstotka), SAB (64,4 odstotka), SDS (64,1 odstotka), LMŠ (61,1 odstotka), NSI (60,5 odstotka), Levice (54,8 odstotka), izjema so le volivci SNS, kjer je ta delež le 36,9-odstoten.

      3 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      04.09.2021 ob 11:24 gost

      Df, res bi ti pristajal vzdevek Trohlačar. Sta si kaj v sorodu, mišljenje imata zelo podobno, tak da sta zelo povezana. Možgani na nivoju osnovnošolca z posebnimi potrebami.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      04.09.2021 ob 11:31 gost

      Če se boš tako razpisal, bodo ljudje pomislili, da sta Karel Kozic in kilonja ena in ista oseba. Potem pa ne bi bil rad v tvoji koži. Bo še kdo drugi prišel k tebi domov na obisk, ne samo Troha.

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      04.09.2021 ob 11:34 gost

      Jaz, ki sem ti napisal, da si v sorodu z Trohu nisem ne kilonja ne ta tvoj Kozic. Edino ti pišeš pod različnimi vzdevki tu, nobeden drug.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.09.2021 ob 11:45 gost

        Moj komentar ni bil namenjen tebi temveč Karlu Kozicu. Ne bo ti pa škodilo, če boš na portalu Necenzurirano prebral intervju s strokovnjakom in edinim sodnim izvedencem za epidemijo v Sloveniji prim. prof. dr. Ivanom Erženom. Boš veliko novega izvedel.

        3 3 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      04.09.2021 ob 11:57 gost

      Sem si prebral ta intervju že včeraj, je dokaj realen. To, kar pa počnejo ti anticepilci je skratka že zelo bolano na robu blaznosti. Vem, da se narodu že pomalem trga od teh ukrepov a kaj je preveč je preveč.

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.09.2021 ob 12:37 gost

        Ne gre za antecepilce. Gre za napačno vodenje borbe prot epidemiji z napačnimi ljudmi. To borbo bi moral voditi ljudje kot je ta strokvnjak Eržen, kot na Švedskem Tegnell, ne pa Janša, Kacin, Krek, Beovićeva, ............................... Sem prepričan, da bi bila takrat precepljenost veliko višja. Pri nas izgleda, da je glavni cilj za posameznike potegniti čim več denarja, ker je koron zlata jama za to. Da niso v letu in pol ničesar naredili v bolnišnicah, domov starejših, šolah, ............................. je skoraj dokaz za to. Vse je povedano v tem intervjuju.

        6 3 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      05.09.2021 ob 0:41 DEBELI FUKNJENEC PRIZNAM gost

      Priznam in se predam, včeraj sem bil na hitrem testu spoznan za okuženega, tudi počutim se slabo, zelo slabo in jemljem nazaj vsa dosedanja nakladanja o tem da virusa ni, moj prijatelj Ladislav me je pošteno zavajal in vplival na moje neodgovorno druženje, tudi s prostitutko ki me je oralno zadovoljevala brez maske .

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.