https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V Pomurju 17 novih okužb

5.9.2021  

Včeraj je bilo opravljenih 1.710 PCR testov, potrjenih je bilo 317 novih okužb. 


V soboto, 4. septembra, v Pomurju potrdili 17 novih okužb

V soboto so okužbo potrdili v sedmih pomurskih občinah. Po pet okužb so potrdili v Ljutomeru in Murski Soboti, po dve v Križevcih in Turnišču ter po eno v Beltincih, Odrancih in Puconcih.

V petek, 3. septembra, v Pomurju potrdili 14 novih okužb

V petek so okužbo potrdili v desetih pomurskih občinah. Tri okužbe so potrdili v občini Črenšovci, dve v Murski Soboti in Turnišču, po eno okužbo pa v Beltincih, Gornji Radgoni, Lendavi, Ljutomeru, Puconcih, Razkrižju in Svetem Juriju ob Ščavnici.

V četrtek, 2. septembra, v Pomurju potrdili 10 novih okužb

V četrtek so okužbo potrdili v sedmih pomurskih občinah. Tri okužbe so potrdili v Murski Soboti, po dve v Črenšovcih, in po eno novo okužbo v Beltincih, Lendavi, Moravskih Toplicah, Razkrižju in Gornjih Petrovcih.

V sredo, 1. septembra, v Pomurju potrdili 20 novih okužb

V sredo so okužbo potrdili v dvanajstih pomurskih občinah. Štiri okužbe so potrdili v Črenšovcih, tri v Ljutomeru, po dve v Beltincih in Radenci tr po eno v Gornji Radgoni, Križevcih, Lendavi, Moravskih Toplicah, Odrancih, Puconcih in Veržeju.

V torek, 31. avgusta, v Pomurju potrdili 15 novih okužb

V torek so okužbo potrdili v devetih pomurskih občinah. Pet okužb so potrdili v Murski Soboti, po dve okužbi v Rogašovcih in Turnišču ter po eno okužbo v Beltincih, Črenšovcih, Moravskih Toplicah, Odrancih, Radencih in Sv. Juriju ob Ščavnici.

V ponedeljek, 30. avgusta, v Pomurju potrdili 11 novih okužb

V ponedeljek so okužbo potrdili v sedmih pomurskih občinah. Tri okužbe so potrdili v Murski Soboti, po dve v Ljutomeru in Veržeju ter po eno v Cankovi, Črenšovcih, Gornji Radgoni in Lendavi.

V nedeljo, 29. avgusta, v Pomurju potrdili 15 novih okužb

V nedeljo so okužbo potrdili v osmih pomurskih občinah. Po tri v Murski Soboti in Turnišču, po dve v Apačah, Moravskih Toplicah in Sv. Juriju ob Ščavnici ter po eno v Gornji Radgoni, Ljutomeru in Radencih.

*Podatki so razvidni na spletni strani NIJZ.

Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.09.2021 ob 10:37 kilonja gost

      DEBELI kaj zdaj, ti pa Troha gresta v ćuzo ? So vama že dokazali da virus je ? Ravnatelj s Prebolda pa je načelen le dokler se ne gre za izgubo položaja, kaj ? Naenkrat priznava da virus je :) . Cepci necepljeni .

      9 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.09.2021 ob 10:54 gost

        Seveda je virus. Na stotine virusov je okoli nas. Nekaterim so ti virusi čisto nenevarni, nekateri zaradi njih umrejo. Zakon narave, ki j ni mogoče premagati. Od danes zjutraj sem tudi jaz pozitiven na korona test. Glede na mojo starost ( 71,5 let ) me bo po vsej verjetnosti pobralo. Trohe ne poznam, niti me ne zanima. Če bi bila pri nas demokracija, bi njemu in tiistim zdravnikom, ki so proti vsesplošnemu cepljenju z neraziskanimi cepivi omogočili soočenje na televiziji s Poklukarjem, Beovićevo, Krekom, Logarjevo. Zanimivo bi to bilo. Ker pa živimo v diktaturi, to ni mogoče. Epidemijo bi vodili epidemiologi kot na Švedskem in v razvitih državah, ne pa obramboslovec s svojimi SDS plačanci.

        16 6 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.09.2021 ob 16:10 Karel K. gost

        Samo ga sedaj poglejte, kakšen manipulator je ta DF Džaože, naenkrat virus obstaja, Trohe ne pozna kljub temu pa je do sedaj širil njegovo anticepilsko in antivirusno teorije. Navajal je celo strokovnjake za to teorijo. Zdaj naenkrat so svetovni epidemiologi verodostojni katzeri potrjujejo, da virus obstaja. Pa čisti titoistični manipulator in prevarant, pravi "kapo". Do sedaj je nas imel za blesave, kateri smo trdili na temelju trditev teh mednarodnih epidemiologov, da opbstaja virus,. Poklukar do Logarjeve samo ponavljajo tisto kar mednarodni zdravniki trdijo. Seveda sem ga dobro prebral in sem tuddi do zdaj vedel, da je to takšen človek kot Janša, dokler mu uspeva in ga nekdo podpira je za njega svetinja, ko pa mu več ne koristi pa ga odvrže. Točno tako Troha dela za Janšo, saj je tudi Janpša do sedaj stremel za tem, kot on, da se mora slovenska RTV očistiti in prenoviti. Saj sta obadva vojaka.

        3 3 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.09.2021 ob 10:42 kilonja gost

      Ameriške politične kariere so se včasih lomile ob manjših čereh, včasih preživele še večje viharje, po kaosu v Kabulu je jasno, da ima predsedniška barka Joa Bidna močno razcefrana jadra. A ne ravno zgleden umik iz Afganistana morda sploh ni največja težava mladega predsedovanja najstarejšega predsednika.

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.09.2021 ob 11:03 gost

        Zopet kažeš svoje neznanje. Sporazum za umik Američanov in NATA iz Afganistana je s talibani podpisal prejšnji predsednik Trump. Je pa sramota, da so Američani in NATO sploh bili tam in kako so bežali od tam. Mogoče ti kaj pove podatek, da je Afganistan največji proizvajalec opija. Verjetno so bili tam zaradi tega, da je to nemoteno in v največji količini potekalo. Sramota koliko denarja je šlo v to. S tem denarjem bi brez težav odpravili lakoto in bolezni v svetu ter preprečili preseljevanje beguncev. Samo potem najbogatejši ne bi bogateli. Sovražim Američane in njihov kapitalizem.

        9 3 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      05.09.2021 ob 13:28 gost

      Največ ne cepljenih je iz desnega pola vsi debili in hlapci keri podpirajo vse desne cucke SDS, Nsi, prodane smc in DeSUS. Kajti to so ves volilci z nič inteligenčnega kvocienta. To so ljudje keri ne razmišljajo z svojo glavo in dokler ne dobijo dovoljenja od samega vele vodje se ne bodo cepili. Dovoljenja pa ne dobijo zato ker potem njihov velevodija in njegov ožji krog debilov ne dobi velikih dodatkov za kovid.

      7 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.09.2021 ob 17:06 kilonja gost

        čakaj malo debeli, pa saj praviš da virusa ni, kot tvoj vodja Troha,zdaj so pa desni budale ker se ne cepijo ? Kaj so potem levi ki se cepijo proti virusu ki ga ni po tvojem ? malo sem že zmeden od tvojih pamfletov :(

        2 1 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      05.09.2021 ob 14:30 gost

      POMURJE BI LAHKO BILO VZOR IN BREZ VITUSA, SMO PRIDNI, POŠTENI IN DELAVNI, MALO NAS JE, IN REDKO SMO NASELJENI, SAMO ZNANOSTI BI MORALI ZAUPATI. ŠKODA DA Z NEKAJ POSAMAZNIKOV( ANTICEPILCEV) KI PREVEČ VERJAMEJO LAŽEM IZ SPLETA, IN HUJSKAJO SE DRUGE ŽAL TO NE MOREMO BITI. RES JE VSAK SAM NAJ SE ODLOČI JAZ IN NAŠI SMO SE CEPILI, TISTI KI SE NOČEJO TUDI PRAV NI SE TREBA, NAJ SE DRŽIJO UKREPOV IN PCT-ja NE PA DA HUJSKAJO IN SIRIJO LAŽI.

      5 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.09.2021 ob 14:42 gost

        Malo se v Soboto pred BTC in pred Lidl pripelji in boš tam videl celo Goričko. Če bi teh Goričancev tam ne bilo, bi lahko BTC, Spar, Hofer in Lidl zaprli. Krek, Poklukar, Kacin, Janša, Beovićeva, Logarjeva, Cizelj , .......... so pa še zelo daleč od prave znanosti. Ni zaupanja ljudi, ker boj proti epidemiji vodi obramboslovec z SDS plačanci ter podkupljenimi mediji namesto epidemiologov. Je pa zanimiv podatek za Prekmurje - najmanj okuženih, a največ mrtvih na število prebivalcev. Zakaj že?

        8 6 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.09.2021 ob 14:44 gost

        CILJ NEKOGA JE SPRETI LJUDI MED SABO - CEPLJENI PROTI NECEPLJENIM. KOT NEKOČ NEMCI PROTI JUDOM, PARTIZANI PROTI DOMOBRANCEM. ZGODOVINA SE PONAVLJA.

        9 8 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.09.2021 ob 16:18 Karel K. gost

        Spet še enkrat si dokazal, da gledaš samo Janševo in Trohovo TV in stran zato za tebe obstajajo le strokovnjaki od Poklukarja do Cizelja. Boj proti virusu vodijo mednarodni strokovnjaki, ti so jim samo pomočniki brez Kacina in Janše, ostali pa se le nekaj razumejo v zdravstvo, zagotovo pa nekaj stokrat bolj kot ti, ki se ne razumeš v nič. Kaj te motijo Goričanci v M. Soboti, a ti kdaj sploh prideš do Sobote iz svojega brloga.

        5 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.09.2021 ob 16:51 gost

        Karel, na Švedskem in v skandinavskih državah res vodijo boj proti koroni epidemilogi, pri nas pa nastavljenci. Niti eden od Janše, Poklukarja, Kreka, Bevićeve, Logarjeve, Bregantove, Fortejeve, Godčeve, Ihana, Kacina, Cizeja, Rozmana, , ...................... ni epidemiolog. Na portalu Necenzurirano si preberi intervju z nekdanjim direktorem NIJZa prim. prof. dr. Ivanom Erženom, edinim sodnim izvedencem za epidemijo v Sloveniji, da boš sploh kaj vedel o epidemiji, ker očitno ničesar ne veš.

        3 5 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      05.09.2021 ob 14:47 gost

      Idijot ukvarjaš se z vsem drugim kaj sploh ni pomembno. Edino pomembno je to da je celi svet, Nej samo Slovenija v kurcu, po tvoje, je celi svejt bedak samo ti pameten pa lepo te prosim

      6 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.09.2021 ob 14:52 gost

        Ja, seveda celi svet od Švedske, Danske, Nizozemske, do Madžarske in Hrvaške ter Teksasa in Kitajske., ..................... Ti gledaš še kaj drugega kot Novo24TV?

        5 6 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      05.09.2021 ob 14:58 gost

      Vse naštete države ali večina od tej je precepljena več kot 70 % kaj je še pa najbolj pomembno nimajo takih anti koronek-cepilcov in IDIJOTOV kot ste vi na portalu.

      8 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      05.09.2021 ob 16:27 gost

      Karel. K. Ka mijsles, ka on sploj zna ge pa ka je M. Sobota V brlogi pa ma itak slab wifi.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.09.2021 ob 22:08 Karel K. gost

        Zares si nepoboljšljivi perverznež. Ko nimaš odgovora potem se poslužuješ ponižanj, žaljivk in laži!

        1 1 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      05.09.2021 ob 17:09 gost

      Če je to antena za tv, Nej čudo, ka slabo lovij.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      05.09.2021 ob 17:10 kilonja gost

      Logarjeva ocenjuje, da smo pri cepljenju pozni, saj smo slabši od številnih evropskih držav. »Zanimivo je, da smo dolgo poslušali o tem, kako je na Švedskem, zdaj ko je tam precepljenost blizu 90-odstotna, pa primerjava s Švedsko ni več tako popularna,« je še dejala....ejejej debeli...nimaš sreče.

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.09.2021 ob 17:21 gost

        To o 90 % precepljenosti Švedov se je pokvarjenka pred tv kamerami mirno zlagala. Ubogi ljudje, ki verjamete takim " strokovnjakom ".

        3 6 Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      05.09.2021 ob 18:32 gost

      V Sloveniji se ljudje nočejo cepiti ker je pokvarjeni debil vladni pri prijatelji orbani sprosu pokvarjeno cepivo. Zato si naj on to cepivo porine v ta zadnjo.

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.09.2021 ob 18:43 gost

        Janša je vse to cepivo naprej šenkal, največ v Bosno. Ljudje se nočejo cepiti zaradi raznoraznih negativnih protikampanj in tudi vladnih ukrepov. Vlada je povedala, da se bodo morali tudi cepljeni testirati. To je bil strel v lastno koleno. Zaradi takšnih izjav ljudje izgubijo voljo do cepljenja. Je pa res, da edino cepljenje lahko posameznika obvaruje od bolezni, seveda pa ne stoodstotno, takšnega zdravila ni za nobeno bolezen. Zdaj je že jasno, da ta virus ni gripa ampak resna grožnja človeškemu rodu.

        2 3 Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      05.09.2021 ob 20:35 gost

      Mogli bi se za sebe in zdravje brigati, Nej pa kakšne debile za politike mamo. Nemo razmo, ka se zaradi nekoga ka nemam radi nemo cepili, vepa za sebe se ide. Groza.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      05.09.2021 ob 22:27 IVA gost

      Delam s krajšim delovnim časom več kot 7 tisoč dolarjev na mesec. Neprestano sem slišal, kako mi drugi govorijo, koliko denarja lahko zaslužijo na spletu, zato sem se odločil, da bom to preučil. No, vse je bilo res in mi je popolnoma spremenilo življenje. Tu sem začel .......................................................... W­­­­W­­­­­W.C­­­­­A­­­­­S­­­­­H­­­­­A­­­­­P­­­­­P­­­­­1.C­­­­­O­­­­­M

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.